Disclaimer pondealer.nl

  • Pon Dealer Groep

Aansprakelijkheid

Pon Dealer Groep stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Definitie van voorraad

Getoonde voorraad op onze website(s) kan zowel fysieke, als bestelde (te verwachte) voorraad omvatten. Voor een actuele voorraadstatus kunt u contact opnemen met info@pondealer.nl.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Pon Dealer Groep of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Pon Dealer Groep.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Pon Dealer Groep geen aansprakelijkheid.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Pon Dealer Groep is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Dubbele legitimatie bij proefritten

Indien u een proefrit gaat maken bij een van onze vestigingen dan zijn wij verplicht om u een dubbele legitimatie te vragen. Dit kunnen een Nederlands paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs zijn.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Pon Dealer Groep.