Elektrische modellen van Pon Dealer

Bij Pon Dealer vinden wij dat elektrisch rijden bereikbaar moet zijn voor iedereen. Want alleen als iedereen mee kan doen, kunnen wij het verschil maken en samen bouwen aan een fossielvrije toekomst. Ontdek onze elektrische modellen die je nu al bij ons kunt rijden en welke elektrische modellen in de nabije toekomst komen.


Elektrische modellen van Volkswagen

De Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch. De Volkswagen ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of je nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen en kun je nu al reserveren. Wat wil je nog meer.

Bekijk model

Volkswagen ID.3


De Volkswagen ID.4

Vol trots stellen we je voor aan het nieuwste lid van de Volkswagen ID. Family. De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Dit maakt 'm een familieauto pur sang. Stad. Bergen. Platteland. Waar je ook rijdt, de Volkswagen ID.4 voelt zich overal thuis.

Bekijk model

Volkswagen e-Golf

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer*. Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 8%, waardoor je al een e-Golf rijdt vanaf € 50* per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

Bekijk model

Volkswagen e-Golf


Volkswagen e-up

De Volkswagen e-up!

Van Amsterdam naar Brussel op één lading. De Volkswagen e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

Bekijk model

Elektrische modellen van Audi

Audi E-tron_50 Quattro

Audi e-tron quattro

De Audi e-tron staat voor gaan en staan waar je wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km.*

Bekijk model

De Audi e-tron Sportback

Met de komst van de nieuwe Audi e-tron Sportback wordt het elektrische modellengamma van Audi uitgebreid. De nieuwe SUV Coupé wordt leverbaar met keuze uit twee vermogensvarianten. De Audi e-tron Sportback 55 quattro is met de 300 kW / 408 pk sterke elektromotor de topversie en heeft een actieradius van 409 km (WLTP)**.

Bekijk model

Elektrische modellen van SEAT

SEAT Mii electric

De SEAT Mii electric is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van SEAT, die uitermate geschikt is voor gebruik in de stad, maar met zijn topsnelheid van 130 km/u voelt hij zich ook thuis op de snelweg. In de dynamische en compacte elektrische SEAT Mii komen een geavanceerde aandrijflijn en alle mogelijkheden van SEAT Connect samen.

Bekijk model

SEAT-Mii-electric


De nieuwe SEAT el-Born

De SEAT el-Born is vernoemd naar een van de meest iconische wijken van Barcelona - de wijk heeft als inspiratie gediend voor ontwerpers en ingenieurs die een sportieve auto hebben ontwikkeld met een emotioneel ontwerp en zeer geavanceerde elektrische technologie. Het voertuig is ontworpen en ontwikkeld in Barcelona en wordt straks gebouwd in Zwickau, Duitsland. SEAT wordt daarmee het tweede merk dat een volledig elektrische auto op basis van het MEB-platform lanceert. De auto komt in 2020 op de markt: met een WLTP-actieradius van maximaal 420 kilometer en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 7,5 seconden. De SEAT el-Born is 150 kW/204 pk sterk. Wanneer de SEAT el-Born via een 100 kW DC-supercharger wordt opgeladen, is de auto binnen 47 minuten tot 80 procent vol.

Bekijk model

Elektrische modellen van ŠKODA

SKODA CITIGOᵉ iV

De nieuwe SKODA CITIGO ͤ iV: de eerste elektrische stadsauto van SKODA. Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De SKODA CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van SKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

Bekijk model

SKODA CITIGOe iV


De SKODA ENYAQ iV.

Het design van de SKODA ENYAQ iV is bekend. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Een belangrijke verandering is het ontbreken van de middentunnel, waardoor er extra ruimte ontstaat. Ook is de bagageruimte opmerkelijk ruim: 585 liter. Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500* km komen er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden.

Bekijk model

SKODA VISION iV

De 100% elektrisch aangedreven VISION iV is een zeer sportief gelijnde vierdeurs Crossover-Coupé die veel ruimte biedt. Hij is gebaseerd op het Modular Electric Drive Kit (MEB) platform. Voor maximaal rijplezier beschikt hij over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk en vierwielaandrijving.

Bekijk model

SKODA vision iv


Elektrische modellen van Volkswagen Bedrijfswagens

De Volkswagen e-Crafter

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter. Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De Volkswagen e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de Volkswagen e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe Volkswagen e-Crafter.

Bekijk model

Volkswagen E-Crafter


Meer weten over de elektrische modellen van Pon Dealer?

Wil je graag direct meer informatie over elektrisch rijden of heb je een vraag over een bepaald elektrisch model? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.