Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A1 allstreet - hero 1

16 mei 2022

Audi A1 allstreet: een nieuwe naam, vertrouwde looks

Van citycarver naar allstreet 

Een nieuwe naam

Audi heeft de urban-stoere A1 citycarver een nieuwe naam gegeven. Voortaan gaat het model door het leven als Audi A1 allstreet: een voor het Audi-gamma nieuwe uitvoering met de vertrouwde looks, uitrusting en prestaties van de citycarver.

Het stoere broertje van de A1 Sportback

De Audi A1 allstreet is het stoere broertje van de A1 Sportback. Ten opzichte van de bekende A1 Sportback staat de allstreet 4 cm hoger op zijn 17 inch wielen. De grote Singleframe-grille, bodembescherming en contrasterende wielkasten en dorpels dragen eveneens bij aan de robuuste looks. Het stoere design wordt nog verder aangezet door spiegelkappen in Manhattan grijs metallic of mythoszwart metallic en spoilerranden links en rechts op de voorbumper, opnieuw in Manhattan grijs metallic of mythoszwart metallic.

Luxe uitrusting

In Nederland wordt de Audi A1 allstreet standaard geleverd in de complete Advanced edition-uitvoering. Dat betekent dat LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen, een S line dakspoiler, Audi virtual cockpit, een driespaaks lederen stuur multifunctioneel plus en Audi smartphone interface altijd standaard zijn. Voor het comfort en de veiligheid zijn cruise control, een snelheidsbegrenzer, Audi Pre sense front en Lane departure warning inbegrepen.

Moderne TFSI turbo-benzinemotoren

Audi levert de nieuwe A1 allstreet met een keuze uit drie moderne en pittige TFSI turbo-benzinemotoren. Aan de basis van het gamma staat de 25 TFSI. Deze 70 kW/95 pk sterke versie wordt gekoppeld aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak Vervolgens is er de A1 allstreet 30 TFSI (81 kW/110 pk), naar wens met een handgeschakelde 6-bak of een 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling. De topversie is de Audi A1 allstreet 35 TFSI met 110 kW/150 pk sterke viercilinder en S tronic-transmissie.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.