Audi on Tour 2018 bij Pon Dealer


2 juli 2018

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli is het weer tijd voor Audi on Tour bij Pon Dealer Audi in Amersfoort. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement hebben wij de meest exclusieve en sportieve Audi's eventjes op bezoek in onze showroom. Als kers op de taart presenteren wij als één van de eerste in Nederland de gloednieuwe Audi Q8!

Bekijk het beste van Audi Sport bij Pon Dealer

Tijdens Audi on Tour 2018 bij Pon Dealer Audi in Amersfoort staat onze showroom weer geheel in het teken van de meest exclusieve en sportieve Audi's van Audi Sport. Dit jaar vindt dit geweldige Audi evenement plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli en kun je in onze showroom een fantastische line-up van Audi Sport modellen komen bewonderen.

Een selectie van de Audi Sport modellen die je kunt komen bekijken zijn bijvoorbeeld twee exemplaren van de Audi R8 Coupé V10, waarvan één unieke en gelimiteerde Audi V10 RWS. Daarnaast kun je tijdens ons Audi on Tour evenement ook de Audi RS3 Sportback, Audi RS3 Limousine, Audi RS4 Avant en RS5 Coupé bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Ben je benieuwd naar alle Audi Sport modellen die bij ons te zien zijn tijdens Audi on Tour, dan kun je deze hieronder alvast bekijken!


De Audi on Tour 2018 line-up van Pon Dealer


Introductie van de nieuwe Audi Q8 en Audi A6 Limousine


Kom alvast in de sfeer met onze impressie van Audi on Tour 2017

Kun jij ook niet wachten tot Audi on Tour 2018 van start gaat bij Pon Dealer? Bekijk dan hieronder de Audi on Tour aftermovie en foto's van vorig jaar om in de sfeer te komen van dit geweldige evenement.Waar en wanneer is Audi on Tour?

Pon Dealer Audi Amersfoort tijdens Audi on Tour:

  • Vrijdag 6 juli van 09:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag 7 juli van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie en adres:

  • Pon Dealer Audi Amersfoort
  • Industrieweg 9
  • 3812 RX Amersfoort