Centrum Garage gaat verhuizen

Per 18 oktober gaat Centrum Garage verhuizen en wij gaan mee! Op deze pagina lees je het laatste nieuws rondom de verhuizing en wat er de komende tijd allemaal gaat veranderen.


TS_-_10_september_2021.jpg

Het aftellen is begonnen!

Over ruim 5 weken starten wij met de verhuizing naar onze nieuwe tijdelijke onderkomens in Nijkerk (Verkoop & Service) en Amersfoort (Service). Een grote verandering want na 63 jaar vertrekken wij vanaf onze vertrouwde vestiging aan de Everard Meysterweg.

Maar niet alles verandert...
Al onze medewerkers verhuizen namelijk gewoon met ons mee. Wij hopen van harte dat je ook met ons meegaat.

Wat verandert er?

Als wij ons straks gevestigd hebben op onze tijdelijke locaties dan gaan een aantal zaken wijzigen:

Nieuw! De Koopavond

Vanaf 18 oktober is de SEAT showroom bij Autobedrijf Schueler in Nijkerk op de vrijdag geopend tot 20:00 uur.

Werkplaatsreceptie langer open:

In Amersfoort is de werkplaatsreceptie op de Nijverheidsweg-Noord 44 geopend vanaf 07:30 tot 18:00 uur. Tussen deze tijden kun je terecht om jouw auto te brengen of op te halen.

Tussenbanner_Content_Centrum_Verhuist.jpg

Wat blijft er? Dezelfde service!

  • Wanneer jouw auto toe is aan onderhoud, dan kun je bij ons gebruik maken van de gratis haal- en brengservice.
  • Je auto wordt gratis gewassen bij een onderhoudsbeurt.
  • Vervangend vervoer nodig bij een servicebeurt? Naast gratis (elektrische) fietsen stap jij voor slechts € 6,95 per dag (100 km all-in) in één van onze 100% elektrische auto's.

Wat blijft er? Dezelfde mensen!

  • Verlichting stuk? Een lampje vervangen wij gewoon gratis én zonder afspraak. Je kunt hiervoor ook op zaterdagen terecht in onze werkplaats (van 09:00 tot 13:00). Dit geldt ook voor andere kleine reparaties zoals het repareren van een lekke band.
  • Vloeistoffen onder gewenst niveau? In de meeste gevallen kunnen wij deze gratis voor je bijvullen.

Footer_eDM_medewerkers_Transparant.jpg

Bandenblok_1.png

Kies de nieuwe plek voor je banden

Heb jij je banden bij ons in de opslag? Geef aan ons door wat de nieuwe locatie moet worden en wij regelen de rest!

Kies je locatie

Graag houden wij je de komende periode op de hoogte over de ontwikkelingen tot en met de verhuizing. Heb je vragen, bel of mail ons gerust.

Footer_Webpage_verhuizing_Centrum.jpg


TS_-_13_augustus_2021.jpg

Wij gaan verhuizen per 18 oktober 2021

CC_Medewerkers_Banner.jpg

Na 63 jaar gaat Centrum Garage/Pon Dealer SEAT verhuizen. We verlaten met pijn in het hart de Everard Meysterweg, maar tegelijkertijd zijn we trots op de verdere groei van onze merken SEAT en Volkswagen. Dankzij onze klanten is Centrum Garage/Pon Dealer SEAT letterlijk uit zijn jasje gegroeid en met het oog op de toekomst is het noodzakelijk te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Onze medewerkers gaan mee en wij hopen van harte dat ook jij met ons meeverhuist.

BLOK_IMG_-_Verhuisdozen_-_2.jpg

We hopen over circa 2 jaar de bouw gerealiseerd te hebben van een nieuwe SEAT- en ŠKODA-vestiging aan de Industrieweg in Amersfoort op de historische grond waar het ooit begon. Hiermee geven we invulling aan onze wens om alle merken van Pon Dealer op één locatie bij elkaar te hebben: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Maar zover is het nog niet. Voordat we ons definitief kunnen vestigen in het nieuwe pand, gaan we eerst naar tijdelijke onderkomens in Nijkerk en Amersfoort.

Tussenbanner_Content_Centrum_Verhuist.jpg

SEAT Verkoop

De tijdelijke SEAT-showroom wordt gehuisvest in een eigen deel van de showroom bij onze vestiging Autobedrijf Schueler in Nijkerk. Vanaf 18 oktober a.s. ben je in Nijkerk van harte welkom om hier de nieuwe modellen van SEAT te bekijken, een proefrit te maken of bij te praten over het laatste nieuws. Henriëtte van den Berg verhuist mee naar Autobedrijf Schueler. Remo van Ruitenbeek gaat het Volkswagen-verkoopteam in Amersfoort versterken.

SEAT Service

De werkplaatsreceptie en werkplaats van SEAT worden tijdelijk ondergebracht bij Autobedrijf Schueler in Nijkerk én in Amersfoort aan de Nijverheidsweg-Noord 44, waar ook de ŠKODA-werkplaats en werkplaatsreceptie tijdelijk zijn gehuisvest. Alle werkplaatsklanten van SEAT zijn zowel in Nijkerk als in Amersfoort van harte welkom voor onderhoud, reparatie en garantiezaken. Marc Bakker gaat mee naar Autobedrijf Schueler in Nijkerk.

Visual_Centrum_Garage_-_1958.jpg

Volkswagen Service

Vanaf 1947, dus vanaf het jaar dat de eerste Kevers naar Nederland kwamen, is Centrum Garage partner van Volkswagen A.G. en Pon. Het begon met de verkoop van gebruikte Volkswagens, want de inruilauto’s van importeur Pon gingen naar ‘Garage Blom’. Kort daarna werd de naam gewijzigd naar Centrum Garage en verwierven zij het officiële dealerschap voor de verkoop van nieuwe Volkswagens. Van luchtgekoeld en dubbelclutch, via watergekoeld naar elektrische auto’s. En de laatste jaren nog steeds officieel servicepartner van Volkswagen.

Een periode van 74 jaar waarin menig medewerker zijn hele werkzame leven bij Centrum Garage bleef. En ook menig klant autolevenslang trouw bleef aan Centrum Garage. Met name deze klanten willen wij enorm bedanken voor wat zij voor Centrum Garage en alle medewerkers hebben betekend. Wij hopen dat u meeverhuist naar Pon Dealer aan de Industrieweg 11 in Amersfoort, waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en garantiezaken voor uw Volkswagen. Frank van der Hammen en Wouter Phielix blijven bij Volkswagen en verhuizen mee naar deze locatie om u daar persoonlijk te ontvangen. Het is tijd voor SEAT om door te kunnen groeien en de kracht van twee Volkswagen-vestigingen te combineren. We gaan ons op de toekomst richten, kennis bundelen, met straks een volwaardig, modern pand voor SEAT aan de Industrieweg naast Volkswagen en Audi.

Graag houden wij je de komende periode op de hoogte over de ontwikkelingen tot en met de verhuizing. Heb je vragen, bel of mail ons gerust.

Footer_Webpage_verhuizing_Centrum.jpg