De nieuwe Volkswagen Golf nu bij ons in de showroom


24 februari 2020

De nieuwe Volkswagen Golf 8 is vanaf nu in onze showrooms te bewonderen! De nieuwste versie van dit icoon oogt dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met een standaard volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybride versies.

De nieuwe Volkswagen Golf 8: dynamischer en innovatiever dan ooit

De Volkswagen Golf is al 45 jaar het belangrijkste model in het portfolio van Volkswagen. De Golf is met zo’n 320.000 stuks de meest aanwezige auto op de Nederlandse wegen en van de vorige zeven generaties zijn al meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht. Ook de Volkswagen Golf 8 is wederom onmiskenbaar een Golf. Door de nieuwe indeling van het front, de standaard innovatieve LED-verlichting en het langgerekte silhouet, oogt de nieuwe Volkswagen Golf dynamischer dan ooit!

Bekijk modelpagina

Ervaar de nieuwe Golf zelf en vraag nu een proefrit aan!

Enthousiast geworden over de nieuwe Volkswagen Golf en wil jij deze fantastische auto zelf ervaren? Vraag dan nu alvast een proefit aan bij Pon Dealer Amersfoort, Barneveld, Naarden of Autobedrijf Schueler in Nijkerk!

Proefrit aanvragen

Digitaal en ‘on-demand’

Het hoogwaardige interieur van de nieuwe Volkswagen Golf heeft een grote verandering ondergaan. Hij is de eerste in het segment die standaard is uitgerust met een volledig digitaal dashboard met grote schermen en heeft nauwelijks nog fysieke knoppen. Het digitale dashboard is tegen meerprijs te upgraden naar de Innovision Cockpit met een extra groot scherm.


Meer Golf, meer gemak

Meer Golf, betekent nog meer gemak voor jou. Dat begint al bij het instappen. De Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features!


Ontdek alle uitvoeringen van de nieuwe Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en eigenschappen. Welke Golf past het beste bij jou?Proefrit aanvragen nieuwe Volkswagen Golf

Graag de nieuwe Volkswagen Golf zelf ervaren? Wij nemen via e-mail of per telefoon contact met je op om een afspraak in te plannen.


Bij welke vestiging wil je een proefrit maken?