Zaterdag 20 oktober exclusieve preview Audi e-tron


14 oktober 2018

Maak kennis met de toekomst tijdens de exclusieve Audi e-tron preview op zaterdag 20 oktober van 9:00 tot 13:00 uur bij Pon Dealer Audi in Amersfoort. Schrijf je nu in!

De Audi e-tron. Volledig elektrisch. Zero emission.

De nieuwe volledig elektrische Audi e-tron is inmiddels onthuld en is het startsein van een nieuwe toekomst voor Audi. De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel en is vanaf 22 november direct bij Pon Dealer te bestellen voor een vanafprijs van € 84.100**. Op zaterdag 20 oktober heb je bij Pon Dealer alvast de kans om de nieuwe Audi e-tron zelf te komen bewonderen.

Tijdens onze exclusieve Audi e-tron preview op zaterdag 20 oktober hebben wij namelijk de Audi e-tron staan in onze Audi showroom in Amersfoort. Je bent dan vanaf 9:00 tot 13:00 uur van harte welkom om zelf kennis te komen maken met de toekomst. Volledig elektrisch. Zero emission.


Inschrijving Preview Audi e-tron 20 oktober 2018

Schrijf u hier in voor de exclusieve Audi e-tron preview

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor ons exclusieve Audi e-tron preview event bij Pon Dealer Audi in Amersfoort.
Maak kennis met de nieuwe Audi e-tron

Meer informatie

Stap in de toekomst met de Audi e-tron

Met de volledig elektrische Audi e-tron stap je in de toekomt. De inzittenden van de Audi e-tron profiteren niet alleen van zijn enorme binnenruimte en minimalistische, moderne interieurdesign, maar ook van de stilte die er in de auto heerst. Stilte die kan worden opgevuld met het perfecte geluid van het Bang & Olufsen 3D Premium Sound System. Daarnaast heeft de Audi e-tron een volledig nieuw digitaal display en unieke virtuele buitenspiegels. Lees verder om meer te ontdekken over de nieuwe Audi e-tron.


Virtuele buitenspiegels

De virtuele buitenspiegels kunnen via het MMI-systeem worden aangepast aan de rijomstandigheden. Er zijn drie standen beschikbaar: snelweg, bochten en parkeren. Het systeem kiest normaal gesproken zelf de juiste stand. Als de snelheid boven de 90 km/u komt en het navigatiesysteem weet dat de Audi e-tron op de snelweg is, wordt bijvoorbeeld de snelwegstand ingeschakeld. Het beeld wordt dan ingezoomd, zodat andere voertuigen groter worden weergegeven. Als de bestuurder de richtingaanwijzer gebruikt, wordt het blikveld links of rechts zo groot mogelijk gemaakt om de dode hoek te verkleinen. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling richt het systeem zijn blikveld meer naar beneden en zoomt het uit.


De afmetingen van de Audi e-tron op een rijtje


Thuislaadoplossingen Audi e-tron

Audi gaat voor de e-tron uiteenlopende thuislaadoplossingen aanbieden, aangezien daar het merendeel van de laadactiviteiten plaatsvindt. Het standaard, compacte laadsysteem van de Audi e-tron biedt de mogelijkheid om de auto op te laden bij maximaal 11 kW. Het optionele connect laadsysteem verdubbelt het laadvermogen tot 22 kW, waarbij de Audi e-tron wordt voorzien van een tweede, optionele lader. Het connect laadsysteem is tevens te koppelen aan de energievoorziening binnen het huis. Via het Wifi thuisnetwerk voorziet het laadsysteem in samenwerking met het home energy management system (HEMS) in intelligente laadfuncties.


Actieradius en oplaadtijd in cijfers*De productieversie van het Audi e-tron prototype wordt de eerste auto op de markt die geschikt is voor laadstations met een capaciteit van 150 kW. Als de Audi e-tron wordt opgeladen bij een ‘high-power’ laadpunt dat gebruikmaakt van het Combined Charging System (CCS, de Europese standaard), is hij binnen een half uur weer 100% klaar voor de volgende etappe. Dit komt door een vooruitstrevend warmtemanagementsysteem voor de lithium-ion batterij, die zich in de wagenvloer bevindt. De capaciteit van 95 kWh is voldoende voor een actieradius van ruim 400 km volgens de realistische WLTP-cyclus. Kosten- en CO2-geoptimaliseerd laden Met het connect laadsysteem en een geschikt HEMS kunnen e-tron-rijders gebruikmaken van variabele energietarieven om hun Audi e-tron op te laden. Dit systeem kan de batterij opladen op momenten waarop elektriciteit goedkoper is, terwijl het tegelijkertijd rekening houdt met individuele mobiliteitsvereisten, zoals de tijd van vertrek en de batterijstatus.
**Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 22 november 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. De Audi e-tron is bij Pon Dealer te bestellen vanaf 22 november 2018.