Haringparty bij Pon Dealer Naarden wederom een groot succes!


18 juni 2018

De traditiegetrouwe haringparty bij Pon Dealer Naarden afgelopen zaterdag 16 juni, was wederom een smaakvol en geslaagd feest! Naast de heerlijk verse haring waren ook de nieuwe Audi A6 en Volkswagen Touareg te bewonderen.

Hollandse én Duitse Nieuwe

Afgelopen zaterdag (16 juni) stond bij Pon Dealer Naarden tijdens de Haringparty weer geheel in het teken van het proeven van de nieuwe Hollandse haring. Tijdens dit traditiegetrouwe evenement vieren wij ieder jaar weer het nieuwe haringseizoen samen met onze klanten en relaties. Naast het proeven van de verse Hollandse nieuwe en de heerlijke bijpassende wijnen van Salentijn, waren ook twee van onze Duitse nieuwe te bewonderen tijdens de Haringparty. Zowel de nieuwe Audi A6 Limousine als de Volkswagen Touareg waren op deze dag te gast bij Pon Dealer Naarden. Twee geweldige en smaakvolle auto's vol met de nieuwste technieken en innovaties.

Prima weer en gezellig druk

De haringparty was ook dit jaar weer een groot succes. Het was wederom gezellig druk en het proeven van de nieuwe Hollandse haring en de heerlijke wijnen van Salentein werden vergezeld door prima weer! Bekijk hieronder de foto's van afgelopen zaterdag voor een korte sfeerimpressie van de geslaagde haringparty.