16 maart 2017

De nieuwe Crafter. Durft u het aan?

Oog in oog met de nieuwe Crafter? Ontdek hem tijdens het speciale introductie-event bij Pon Dealer!

Kom genieten van vakmanschap

Wat_de_pot_schaft_nieuwe_crafter.jpgPon Dealer Bedrijfswagens nodigt u van harte uit om ambachtelijk vakmanschap met ons te vieren. Dat doen wij stijlvol met Grillers, Tappers en Barbiers. Grillers stoken tijdens dit evenement de barbecue op voor een authentieke culinaire beleving, terwijl onze Tappers het glas gevuld houden voor een feestelijke toost. Onze Barbiers staan met schaar en kwast klaar om te zorgen dat u geknipt en geschoren de weg op kunt.

Tijdens dit evenement introduceren wij de nieuwste Volkswagen Crafter: de robuuste vierwieler voor de echte vakman en verkozen tot 'International Van of the Year 2017'. En u kunt direct instappen om hem te ervaren. Nog niet uitgereden? Geen probleem. Ook de sleutel van onze krachtigste pick-up ooit, de Amarok V6, ligt voor u klaar.

Wij zien ernaar uit dat u mee komt genieten op één van onze Knippen-Scheren-Rijden-Grillen-Tappen-dagen in Amersfoort, Barneveld of Hilversum. U bent met uw partner en collega's van harte welkom!

De_nieuwe_crafter_sfeerbeeld.jpg


Tijdstippen en locaties

Als u oog in oog wilt staan met de nieuwe Crafter tijdens een van onze Knippen-Scheren-Rijden-Grillen-Tappen-dagen in Amersfoort, Barneveld of Hilversum, dan hoeft u zich daarvoor niet aan te melden. U bent welkom in één onze vestigingen op onderstaande dagen en tijdstippen.

Pon Dealer Amersfoort

  • Dinsdag 28 maart
  • 16:00 - 21:00
  • Nijverheidsweg N 48


Pon Dealer Barneveld

  • Donderdag 30 maart
  • 16:00 - 21:00
  • Ambachtsweg 15c


Pon Dealer Hilversum

  • Zaterdag 1 april
  • 10:00 - 16:00
  • Franciscusweg 2


De nieuwe Volkswagen Crafter

Voor het ontwikkelen van de nieuwe Volkswagen Crafter heeft Volkswagen Bedrijfswagens gesproken met échte vakmannen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. De nieuwe Crafter is daarom de perfecte bedrijfswagen voor de vakman die écht verder wil en elke werkdag bovendien een stuk lichter maakt. De nieuwe Crafter is niet zomaar een vervoermiddel, maar een complete werkplek met heel veel comfort en de nieuwste innovaties. Ook niet onbelangrijk is dat de nieuwe Crafter vooral heel veel bedrijfswagen voor uw geld is. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn uw brandstof- en onderhoudskosten laag, maar ook de afschrijfkosten zijn laag, waardoor de nieuwe Crafter een hoge restwaarde heeft. 

SLOGAN-crafter-1.jpg

Ervaar de nieuwe Crafter. Plan snel uw proefrit.

Bent u helaas niet in de gelegenheid om de nieuwe Crafter te ontmoeten op een van onze Knippen-Scheren-Rijden-Grillen-Tappen-dagen, maar wilt u de nieuwe Crafter toch zelf ervaren? Plan dan hier uw proefrit en maak op een ander moment kennis met de nieuwe Crafter bij één van onze vestigingen. 

Plan uw Crafter proefrit