10 april 2017

De Barneveldse Pon Paas Show

Kom 2e Paasdag gezellig naar de Barneveldse Pon Paasshow bij Pon Occasion Center en profiteer van onze speciale Paasacties!

Speciale occasion Paasacties tijdens de Pon Paas Show!

Kom 2e Paasdag (17 april) van 10:00 tot 17:00 gezellig met de hele familie naar de Barneveldse Pon Paas Show bij Pon Occasion Center in Barneveld! Een dag vol beleving, inspiratie en gezelligheid voor jong en oud. Maar de Pon Paas Show is meer dan alleen een leuk dagje uit, je kunt namelijk ook profiteren van onze speciale occasion Paasacties.


Extra inruilkorting

Ben je op zoek naar een nieuwe occasion dan ben je bij Pon Occasion Center aan het juiste adres. Tijdens de Pon Paas Show is het mogelijk om je huidige auto gratis te laten taxeren. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke extra inruilkortingen bij de aanschaf van een occasion uit onze ruime occasionvoorraad.

Bij aanschaf van een occasion tot € 15.000,- vanaf € 15.000,-
Extra inruilkorting € 500,-* € 1000,-*

Accessoirecheque

Sluit je een verzekering of een financiering af bij Pon Occasion Center? Dan ontvang je tijdens de Pon Paas Show van ons een accessoirecheque t.w.v. € 250,-*. Wanneer je zowel een verzekering als financiering afsluit betekent dit dat je van ons twee accessoirecheques t.w.v. van € 250,- ontvangt, waardoor je voordeel oploopt tot € 500,-.


De Barneveldse Pon Paas Show bij Pon Occasion Center


Uniek Paasevenement voor jong en oud

Naast onze mooie occasions en speciale occasion Paasacties zijn er tijdens de Pon Paas Show nog veel meer dingen te zien, te doen en te beleven voor het hele gezin. Zo kun je genieten van live cooking, een lekker ijsje en andere heerlijke hapjes en drankjes. Voor kinderen is er tijdens de Pon Paas Show ook genoeg te doen en te beleven. Zo hebben wij een super groot springkussen neergezet om lekker op te springen en is het mogelijk je te laten schminken.

Daarnaast kunnen kinderen meedoen aan onze speciale Pon Paas Show kleurwedstrijd, waarmee zij een super vette Lego Kever kunnen winnen! Meedoen aan de kleurwedstrijd kan door de Kever Kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren en deze tijdens de Pon Paas Show in te leveren. Kinderen kunnen de kleurplaat inkleuren tijdens de Pon Paas Show, maar ook thuis door de kleurplaat hier te downloaden. De winnaar van de kleurwedstrijd zal t.z.t. bekend worden gemaakt. 

Download de kleurplaat

De Barneveldse Pon Paas Show bij Pon Occasion Center


Tijdstip en locatie

Kom je op 2e Paasdag (17 april) ook gezellig met het hele gezin naar de Barneveldse Pon Paas Show? Je bent van harte welkom van 10:00 tot 17:00 bij Pon Occasion Center in Barneveld. 

Pon Dealer Barneveld

  • Maandag 17 april (2e Paasdag)
  • 10:00 - 17:00
  • Ambachtsweg 15c


De Barneveldse Pon Paas Show bij Pon Occasion Center


*De acties zijn geldig vanaf woensdag 12 t/m maandag 17 april