Johan van den Brink winnaar SEAT Top People 2017-2018 in de categorie Techniek!


30 januari 2018

De beste SEAT medewerkers van Nederland voor het jaar 2017-2018 zijn bekend en daarvan werken er maar liefst 2 bij Pon Dealer!

Afgelopen zaterdag, 27 januari, vond de Nationale Finale van Top SEAT People 2017-2018 plaats. Maar liefst twee toppers van Pon Dealer Groep zijn in de prijzen gevallen. In de categorie Techniek heeft Johan van de Brink, monteur bij Pon Dealer Barneveld, de eerste prijs gewonnen, waarmee hij zich SEAT Master Technician 2017-2018 mag noemen. In de categorie Fleetsales heeft Dick Kreijne, Fleetsalesmanager bij Pon Dealer, de tweede prijs gewonnen!

Het Top SEAT People 2017-2018 event startte in Leusden op de Pon Academy met de wedstrijd die werd geopend door Hans Mulder, Directeur SEAT Nederland. De deelnemers streden in 5 categorieën tegen elkaar, onder toezicht van David Bonet en Laia Comas vanuit International Service Training van het SEAT hoofdkantoor in Spanje. In 4 verschillende opdrachten konden de deelnemers punten scoren op hun SEAT vakkennis en vaardigheden.

Uniek dit jaar was de toevoeging van de categorie Fleetsales aan de voorronde van de nationale finale, waarmee het totaal aantal finalisten op 36 uitkwam. De finalisten waren de best scorende van de ruim 100 deelnemers aan de online voorronde.

In de middag verplaatste het event zich naar Maarssen waar de deelnemers probeerden te ontsnappen tijdens het spel Prison Island. De dag werd afgesloten in SEAT-stijl met een borrel en natuurlijk de prijsuitreiking. 

Op naar Barcelona
De winnaars en de nummer 2 van de categorie Techniek hebben zich geplaatst voor de Internationale Finale, die plaatsvindt van 16 t/m 18 maart in Barcelona. In de finale nemen onze kampioenen het op tegen de wereldwijde concurrentie uit meer dan 30 andere landen. Dit belooft een weekend vol spanning, sensatie én SEAT te worden!

Op onderstaande foto staan alle 1ste prijswinnaars SEAT Top People 2017-2018 met als tweede van rechts Johan van den Brink.