Kuperus Autoverhuur kiest voor Volkswagen Bedrijfswagens van Pon Dealer


4 oktober 2017

Kuperus heeft zijn wagenpark recent uitgebreid met een 15-tal Volkswagen Bedrijfswagens producten van Pon Dealer. Van Caddy’s, 9-persoons Transporter VIP-bussen tot en met de Van of the Year 2017 nieuwe Crafter en zelfs een Caddy Maxi Rolstoelauto behoort nu tot de vloot.

Economie draait weer op volle toeren

“De economie trekt aan en daar profiteren wij als autoverhuur branche natuurlijk ook van”, aldus Sander Kuperus van Kuperus Autoverhuur. Als dank voor de goede samenwerking overhandigt hij een miniatuur Crafter in eigen huisstijl aan Pieter Pietersen van Pon Dealer Hilversum. Wellicht zal de miniatuur ooit te bewonderen zijn in het Pon museum…

“Ik ben zeer tevreden over alle voertuigen qua uitstraling en ook zeker op veiligheidsniveau is alles goed in orde. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de nieuwe Volkswagen Crafter is verkozen tot Van of the Year 2017”, aldus Sander. “Wij krijgen louter positieve berichten van onze klanten over onze nieuwste aanwinsten en daar doen we het tenslotte allemaal voor, tevreden klanten! Ook de zakelijke klant is erg gecharmeerd van de onbedrukte white-label bestelwagens voor de langere huurperiode. Deze zijn zowel met als zonder trekhaak en dakdrager te huur.”

Omdat Kuperus Autoverhuur gevestigd is in Hilversum, kwamen zij terecht bij Pieter Pietersen van Pon Dealer Hilversum. Kuperus is zeer te spreken over het advies van Pon Dealer en Pieter geeft aan: “Wij zijn erg blij dat wij deze nieuwe voertuigen aan Kuperus mogen leveren en onderhouden.” Sander: “De basis is gelegd, we zijn inmiddels alweer bezig met de nieuwe investeringen voor 2018, om zo het aandeel Volkswagen te laten groeien binnen Kuperus Autoverhuur.”