Pon Dealer Groep Nieuws

Filter op merk

De Arteon: de nieuwe Gran Turismo van Volkswagen

7 maart 2017

De Arteon: de nieuwe Gran Turismo van Volkswagen

Volkswagen introduceert de Arteon. Deze nieuwe sportieve en veelzijdige Gran Turismo wordt boven de Passat gepositioneerd en legt de nadruk op emotie met het elegante design. “De Arteon combineert designelementen van een klassieke sportwagen met de elegantie en ruimte van een fastback”, aldus designchef Klaus Bisschoff van Volkswagen. “Het model spreekt zowel het hart als het hoofd aan.” De Volkswagen Arteon beleeft zijn wereldpremière op de Internationale Autosalon van Genève die van 9 tot 19 maart wordt gehouden. Vanaf medio 2017 zal de Volkswagen Arteon in Nederland leverbaar zijn. Lees meer!
De vernieuwde SEAT Leon. Vanaf januari bij Pon Dealer in de showroom.

23 november 2016

De vernieuwde SEAT Leon. Vanaf januari bij Pon Dealer in de showroom.

SEAT zet het grootste modellenoffensief in zijn historie voort met de vernieuwde SEAT Leon, één van de drie pijlers onder het merk. Het nieuwe model beschikt over alle juiste ingrediënten: design, sportiviteit en rijplezier. Met uiterlijke wijzigingen en nieuwe technologie is SEAT’s bestverkopende model klaar om een vervolg te geven aan dit succes. De vernieuwde SEAT Leon arriveert in januari 2017 bij Pon Dealer, met prijzen die beginnen bij € 21.900*. Bestellingen kunnen al vanaf eind van het jaar worden geplaatst. Lees meer!
SEAT Ateca. Vanaf september verkrijgbaar vanaf € 26.685*

7 april 2016

SEAT Ateca. Vanaf september verkrijgbaar vanaf € 26.685*

Met de SEAT Ateca introduceert SEAT in september de best rijdende SUV in zijn klasse. Een SUV die zich daarnaast niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte (510 liter) en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. Met een vanafprijs van € 26.685* biedt de SEAT Ateca in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’. Lees meer!
SKODA KAROQ: De nieuwe compacte SUV met veel ruimte

19 mei 2017

SKODA KAROQ: De nieuwe compacte SUV met veel ruimte

De KAROQ is de compleet nieuwe compacte SUV van ŠKODA. Het model representeert ŠKODA’s nieuwe designtaal met dynamische looks en tal van herkenbare designelementen. Zoals het bij ŠKODA gebruikelijk is, biedt de nieuwe KAROQ ongekend veel ruimte en is het model voorzien van state-of-the-art assistentiesystemen voor de bestuurder, LED-koplampen en - voor het eerst in een ŠKODA - een vrij programmeerbaar digitaal instrumentenpaneel. Lees meer!
De vernieuwde Volkswagen Golf. Vanaf maart 2017 in de showroom.

10 november 2016

De vernieuwde Volkswagen Golf. Vanaf maart 2017 in de showroom.

Volkswagen introduceert de vernieuwde Golf. De nadruk bij deze Volkswagen ligt niet alleen op nieuwe motoren, een aangescherpt design en nieuwe assistentiesystemen, maar ook op een compleet nieuwe generatie infotainmentsystemen. Het topsysteem ‘Discover Pro’ kan met gebaren worden bediend. Het 9,2 inch touchscreen sluit qua vorm en functie aan bij het Active Info Display, dat eveneens nieuw is voor de Golf. Ook het aanbod online diensten en apps is verder uitgebreid. Lees meer!
Naar nieuwsarchief