Pon Dealer Groep verwelkomt SEAT


15 december 2014

In goed onderling overleg met SEAT Bakker, heeft Pon Dealer Groep haar dealerschap per 15 december 2014 overgenomen.

Wij zijn zeer verheugd het mooie merk SEAT binnen onze groep te mogen vertegenwoordigen. Pon Dealer Groep kent een rijke historie en vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Vanaf nu dus ook SEAT. Vanzelfsprekend behoren autoverhuur, schadeherstel en autoleasing ook tot onze activiteiten.

SEAT Amersfoort wordt: Centrum Garage Amersfoort
Met ingang van 15 december heeft de huidige vestiging van SEAT Bakker in Amersfoort haar deuren gesloten en per gelijke datum haar deuren weer geopend bij onze reeds bestaande vestiging Centrum Garage. Vanaf heden bent u hier van harte welkom aan de Everard Meijsterweg 49 voor verkoop en service van uw SEAT.

SEAT Harderwijk wordt: Autobedrijf Schueler Nijkerk
Tot eind januari 2015 zal de vestiging van SEAT Bakker in Harderwijk operationeel blijven. Met ingang van 1 februari 2015 zullen de activiteiten van deze vestiging volledig worden samengevoegd met onze bestaande vestiging Autobedrijf Schueler Nijkerk. Voor verkoop en service kunt u vanaf 2 januari 2015 al terecht in Nijkerk, aan de Van Middachtenstraat 2.

Extra SEAT-servicepunten: Barneveld, Hilversum en Naarden
Met ingang van 2 januari 2015 kunt u voor service ook terecht bij onze vestigingen in Barneveld, Hilversum en Naarden. Graag vermelden wij ook nog dat alle producten en diensten (zoals bijvoorbeeld garantie) onveranderd van kracht blijven.

Samen met onze collega’s van SEAT pakken wij vol enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan. SEAT Bakker bedankt iedereen voor het vertrouwen. Pon Dealer Groep staat graag voor u klaar om u in de toekomst zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en wij zien ernaar uit u bij één van onze vestigingen welkom te heten.

Bekijk hier al onze contactgegevens.