Pon Dealer levert eerste Volkswagen ID.3 af


14 september 2020

Als een van de eersten in Nederland ontvangt de heer Kuijper de sleutels van zijn 100% elektrische Volkswagen ID.3 1ST Plus!

Eerste aflevering Volkswagen ID.3 bij Pon Dealer!

Afgelopen weekend was het dan zover en mocht de heer Kuijper, als een van de eersten in Nederland, de sleutels van zijn 100% elektrische Volkswagen ID.3 1ST Plus in ontvangst nemen!

Niet alleen een bijzonder en feestelijk moment voor de heer Kuijper maar zeker ook voor Pon Dealer en Volkswagen. Met deze eerste aflevering start voor Volkswagen een nieuw tijdperk van elektrische modellen uit de ID family.

Wij wensen de heer Kuijper ontzettend veel plezierige en veilige kilometers toe!


De eerste Volkswagen ID.3's nu de weg op in Nederland!

Volkswagen is gestart met de afleveringen van de elektrische ID.3 in Nederland. De afgelopen weken arriveerden de eerste treinen vanuit Duitsland vol nieuwe ID.3’s al in ons land en inmiddels rijden de eerste ID.3’s, waaronder die van de heer Kuijper op de Nederlandse wegen.

De marktintroductie van de ID.3 is voor Volkswagen net zo’n belangrijke mijlpaal als de komst van de Kever en de Golf dat in het verre verleden waren. Via de website van Volkswagen en Pon Dealer was de ID.3 vorig jaar al te reserveren en sinds medio juli is het model ook daadwerkelijk te bestellen. Nu is voor Pon Dealer het moment aangebroken om de vele bestelde ID.3’s aan de klanten te gaan uitleveren.

Treinen vol ID.3’s

Het vervoer van de elektrische Volkswagens van de fabriek in Zwickau naar Pon in Leusden is een indrukwekkend staaltje logistiek, waarbij treinen de hoofdrol spelen. De enorme treinen van 560 meter lang elk vervoeren 216 ID.3’s. De eerste treinen arriveerden de afgelopen weken op station Amersfoort Centraal. Vanuit dit station worden de auto’s via de ‘Pon-lijn’ naar de losplaats in het nabij gelegen Leusden gebracht om op korte termijn aan klanten te worden afgeleverd. 


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.