Prijswinnaars Open Huis Dagen zijn bekend!


31 oktober 2018

Alle winnaars van onze prijsvragen tijdens de Open Huis Dagen bij Pon Dealer Barneveld en Ponoccasion.nl zijn bekend!

De prijswinnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd!

Tijdens de Open Huis Dagen bij Pon Dealer Barneveld en Ponoccasion.nl konden bezoekers meedoen aan verschillende prijsvragen, waarmee mooie prijzen te winnen waren. Alle prijswinnaars van de Open Huis Dagen zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs in ontvangst genomen. Namens alle medewerkers van Pon Dealer Groep feliciteren wij alle winnaars met hun mooie prijzen!


1ste_Prijs_Open_Huis_Dagen_-_Raad_de_schade.jpg

Winnaar 1ste prijs Open Huis Dagen

Raad het schadebedrag

Dhr. H. van Roekel heeft de 1ste prijs gewonnen met de prijsvraag "Raad het schadebedrag". Hij heeft een volledige poetsbeurt met interieurreinig gewonnen, plus een 360º opname van zijn auto in onze studio t.w.v. € 250,-. Het daadwerkelijke schadebedrag was € 1.888,- en onze winnaar zat met zijn geraden bedrag van € 1.872,- het dichtste in de buurt. Van harte gefelicteerd!

1ste_Prijs_Open_Huis_Dagen_-_Raad_het_aantal_ballonnen.jpg

Winnaar 1ste prijs Open Huis Dagen

Raad het aantal ballonnen

Dhr. J.R. van den Tweel heeft de eerste prijs gewonnen met onze prijsvraag "Raad het aantal ballonnen". Hij heeft een volledige poetsbeurt met interieurreiniging gewonnen, plus een 360º opname van zijn eigen auto in onze fotostudio t.w.v. € 250,-. Van harte gefeliciteerd!


2e_Prijs_Open_Huis_Dagen_-_Raad_het_aantal_ballonnen.jpg

Winnaar 2e prijs Open Huis Dagen

Raad het aantal ballonnen

Mevr. S.A. van Ancum heeft de tweede prijs gewonnen met onze prijsvraag "Raad aantal ballonnen". Zij heeft een Dinerbon van de Salentein gewonnen t.w.v. € 150,-. Van harte gefeliciteerd!

3e_Prijs_Open_Huis_Dagen_-_Raad_het_aantal_ballonnen.jpg

Winnaar 3e prijs Open Huis Dagen

Raad het aantal ballonnen

Dhr. A. van den Hoek heeft de derde prijs gewonnen met onze prijsvraag ''Raad aantal ballonnen". Hij heeft een Pon Dealer accessoireheque gewonnen t.w.v. € 100,-. Van harte gefeliciteerd!