Kreijne Midland gaat samenwerken met Pon Dealer Groep


23 december 2014

Pon Dealer Groep per 1 januari 2015 ook dealer voor het merk ŠKODA

Met dit gezamenlijk schrijven brengen wij u graag op de hoogte van de samenwerking tussen Kreijne Midland en Pon Dealer Groep per 1 januari 2015. 

Kees Kreijne - Kreijne Midland: ‘Behalve de naam, verandert er niets voor u.’
'Na 15 jaar met zeer veel plezier het merk ŠKODA vertegenwoordigd te hebben in Hoogland en Hilversum, hebben wij nagedacht hoe wij als Autobedrijf Kreijne de langere termijn zouden moeten invullen met het merk ŠKODA. Om de toekomst van Kreijne Midland zeker te stellen waren er twee opties: nieuwbouw met alleen het merk ŠKODA of samenwerking aangaan met een partner uit de Volkswagen Groep waarmee we al nauwe banden hebben. Na veel wikken en wegen hebben wij ervoor gekozen om voor volledige samenwerking te gaan met Pon Dealer Groep, onder de naam: Pon Dealer Hoogland. Autobedrijf Kreijne gaat door als Suzuki- en Mazdadealer. Alle medewerkers van Kreijne Midland zullen werkzaam blijven bij Pon Dealer Hoogland. Dick Kreijne blijft verantwoordelijk voor de zakelijke markt en Rudolf van Silfhout blijft ook bedrijfsleider van het nieuwe Pon Dealer Hoogland. Behalve de naam, verandert er voor u dus niets. Wel zal ŠKODA-service in Hilversum per 2 januari verhuizen naar de nabij gelegen Pon Dealer-vestiging aan de Franciscusweg 2.' 

Eric Hoekstra - Pon Dealer Groep: ‘Wij zijn trots te gaan samenwerken met dit mooie familiebedrijf.’
'De familie Kreijne ken ik al vanaf 1981. We hebben samen in Hoogland Carnaval gevierd en ik heb jarenlang met Gert gevoetbald. Wij zijn trots te gaan samenwerken met dit mooie familiebedrijf. Kees en ik hebben vele gesprekken gevoerd bij hem aan de keukentafel en niet één keer was er een verschil in opvatting. Wij hadden maar één eis: dat Kees Kreijne betrokken zou blijven bij Pon Dealer Hoogland. En ook daarover waren we eensgezind. Over de invulling van de verdere toekomst van ŠKODA in ons gebied delen we ook dezelfde visie.' Wij hopen dat onze samenwerking de service aan u nog positiever zal beïnvloeden. Aan onze inzet zal het niet liggen, want wij weten zeker dat deze samenwerking een succes zal worden.

Tot slot wensen wij u graag fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015.

Met vriendelijke groeten,

Kees Kreijne (namens Kreijne Midland) en Eric Hoekstra (namens Pon Dealer Groep)