SEAT Pop-up Store in Harderwijk


9 januari 2018

Autobedrijf Schueler opent SEAT Pop-up Store in winkelhart van Harderwijk!

Autobedrijf Schueler opent SEAT Pop-up Store in winkelhart van Harderwijk

SEAT is weer even terug in Harderwijk. Tot en met zaterdag 24 februari heet Schueler Nijkerk iedereen van harte welkom in de unieke SEAT Pop-up Store aan de Luttekepoortstraat 10. Hierin staat o.a. de nieuwe SEAT Arona centraal. Geïnteresseerden uit deze regio kunnen dankzij de Pop-up Store ‘dicht bij huis’ kennismaken met het nieuwe model en Autobedrijf Schueler, en bovendien van tijdelijke acties profiteren.

De Pop-up Store is net voor de feestdagen geopend. Geheel in Kerst-stijl kon men al op informele en feestelijke wijze kennismaken met SEAT. Vanaf het nieuwe jaar is de Pop-up Store geheel in de hippe ‘urban’ SEAT stijl.

Schueler komt naar de consument toe
SEAT is van huis uit jong en dynamisch. Created in Barcelona, nu te zien in Harderwijk. ‘Met de nieuwe Pop-up Store gaan we naar de consument toe. We ontmoeten hen graag in de binnenstad’, zegt Wim Gudde, bedrijfsdirecteur van Schueler Nijkerk. ‘Midden in het stadshart van Harderwijk kunnen we het winkelend publiek kennis laten maken met onze nieuwe modellen en de SEAT-rijders in deze regio verwennen met mooie aanbiedingen’.

Tot en met 24 februari is de Pop-up Store op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. De ‘Urban-beleving’ krijgt in de Pop-up Store een extra impuls met een aansprekende inrichting en een keur aan Spaanse lekkernijen, actie-aanbiedingen en activiteiten. Elke twee weken worden bezoekers opnieuw verrast. Zo werd er eerder al Spaanse erwtensoep uitgedeeld en kregen SEAT-rijders vrijkaarten voor de ijsbaan in Harderwijk. Gastvrouw Lisa heet iedereen welkom.