Pon Dealer nieuwe jeugdsponsor SV Huizen


27 augustus 2015

s.v. Huizen heeft er een nieuwe jeugdsponsor bij.

Pon Dealer Naarden/Hilversum koos voor sponsoring van de jeugdteams uit de A-junioren. Deze week werd het sponsorcontract ondertekend voor een samenwerking van tenminste 3 jaar.

De reclameborden hangen al op het veld en de nieuwe outfits van de jeugdspelers liggen op de persen. Vanaf het nieuwe seizoen zullen de A-junioren jeugdspelers ook namens Volkswagen hun beste beentje voor gaan zetten in de nieuwe competitie.

‘Wij vinden sport, ontspanning en plezier erg belangrijk’, aldus Evert van der Grinten, bedrijfsdirecteur van Pon Dealer Naarden/Hilversum. ‘Daarbij vertegenwoordigen wij in deze regio het dealerschap van meerdere merken uit de Volkswagen-groep en zijn graag met ons bedrijf regionaal aanwezig waar zich ook veel van onze klanten bevinden. Door sponsoring van deze jeugdtoppers bij s.v. Huizen hebben we volgens ons een succesvolle combinatie te pakken’. Voor de outfits van de jeugdspelers is gekozen voor het beeldmerk van Volkswagen. Evert van der Grinten: ‘We vonden Volkswagen het leukste merk om op de shirts te zetten, ook gezien de succesvolle resultaten van VfL Wolfsburg in Duitsland, die dit seizoen de bekerfinale wonnen. Hopelijk een goede inspiratie en motivatie voor deze jonge ‘Volkswagen’-spelers.’ Volkswagen is ook, samen met de KNVB, initiatiefnemer van ‘De Blauwe Kaart’, een programma om sportiviteit op en om de velden bij jeugdteams te stimuleren.

Meer informatie over SV Huizen vindt u hier.