Bekijk hier de terugblik van Vrijdag de 13e bij Pon Dealer Amersfoort. Een prachtig feest met de nieuwe Volkswagen Polo en T-Roc als exclusieve gasten!

Geniet nog even na van Vrijdag de 13e bij Pon Dealer

Normaal gesproken belooft Vrijdag de 13e niet veel goeds... Afgelopen vrijdagavond 13 oktober bij Pon Dealer Amersfoort echter wel! Het was een zeer gezellige feest met een fantastische opkomst en uiteraard werd de avond culinair ondersteund met smakelijke hapjes, een wijnproeverij, lekkere koffies en leuke muziek. Bekijk de onderstaande video voor een korte impressie van deze prachtige avond en geniet nog even na van Vrijdag de 13e bij Pon Dealer.

De nieuwe Volkswagen Polo en T-Roc als speciale gasten

Tijdens Vrijdag de 13e waren naast onze klanten ook twee exclusieve gasten aanwezig. Ten eerste stond de nieuwe Volkswagen Polo voor het eerst in onze showroom. Een vertrouwd model, maar gebouwd op een compleet nieuw onderstel en daardoor ruimer, sportiever en luxer dan ooit. Het hoogtepunt van de avond was echter de spectaculaire onthulling van de gloednieuwe Volkswagen T-Roc. Deze auto staat nu in de showroom maar op Vrijdag de 13e was hij al te zien bij Pon Dealer. Via besloten sessies in een bijzondere setting in de werkplaats konden onze klanten kennis maken met deze geweldige nieuwkomer. 
Bekijk de onderstaande video voor een impressie van de T-Roc onthulling sessies. 

Bekijk de foto's