Verbouwing showroom Pon Dealer Hoogland gestart


28 augustus 2018

Gisteren is de verbouwing en upgrade van de SKODA showroom van Pon Dealer Hoogland van start gegaan! In de komende weken zal de showroom worden voorzien van een nieuwe en frisse uitstraling.

Wat gaat er veranderen in de showroom?

De SKODA showroom van Pon Dealer Hoogland krijgt de komende weken een grondige update, waardoor alles straks geheel in lijn is met de nieuwe uitstraling van SKODA. De complete showroom, receptie en alle kantoren zullen worden voorzien van een nieuw lichtplan, met energie zuinige LED-verlichting. Daarnaast wordt het systeemplafond uitgerust met nieuwe platen, de showroom met stijlvolle witte tegels en de werkplaatsreceptie met antraciete tegels.

Verloop en duur van de werkzaamheden
De werkzaamheden in de showroom van Pon Dealer Hoogland zullen verlopen in twee fases om er voor te zorgen dat onze klanten hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Naar verwachting zullen de werkzaamheden duren tot half september, waarna je het resultaat van de verbouwing en onze nieuwe uitstraling kunt komen bekijken. Uiteraard zijn wij ook tijdens de verbouwing gewoon open en bieden wij de service zoals je die van ons gewend bent!


Verbouwing_Hoogland_-_Pano.jpeg


Een korte update over het verloop van de werkzaamheden

De afgelopen 2 weken is er hard gewerkt in onze SKODA showroom in Hoogland en de eerste resultaten van de verbouwing worden langzaam zichtbaar. De nieuwe stijlvolle witte tegelvloer is inmiddels gelegd en ook is er al gewerkt aan het installeren van de nieuwe verlichting. Bekijk de foto's voor een impressie van de resultaten tot nu toe.


De werkzaamheden bij Pon Dealer Hoogland zijn afgerond!

De afgelopen weken is er in bij onze SKODA vestiging in Hoogland hard gewerkt door een professioneel team om de showroom compleet op te frissen. Tijdens de werkzaamheden werden de resultaten langzaam zichtbaar, maar nu is het moment daar dat alle werkzaamheden zijn afgerond! Bekijk de onderstaande foto's om het fantastische, frisse en moderne eindresultaat te bekijken! Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij Pon Dealer Hoogland om het eindresultaat met eigen ogen te komen bekijken.