Volkswagen T-Cross VIP Preview bij Pon Dealer


18 maart 2019

Maak alvast kennis met de gloednieuwe Volkswagen T-Cross tijdens de exclusieve preview bij Pon Dealer Naarden op vrijdag 22 maart of bij Pon Dealer Amersfoort op vrijdag 29 maart! Meld je snel aan!

Meld je nu aan voor de Volkswagen T-Cross VIP Preview bij Pon Dealer.

Maak kennis met de gloednieuwe Volkswagen T-Cross tijdens ons exclusieve VIP preview event bij Pon Dealer Naarden op vrijdag 22 maart of bij Pon Dealer Amersfoort op vrijdag 29 maart!

Het maximaal aantal inschrijvingen voor de Volkswagen T-Cross preview is bereikt, waardoor het helaas niet meer mogelijk is om je in te schrijven.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

De nieuwe Volkswagen T-Cross. Geef kleur aan je leven.

De nieuwe Volkswagen T-Cross is een auto die net zo veelzijdig is als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met jou rechts afslaat. Wat je ook onderneemt, de VW T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.


Stoer en fris design

Concessies? Daar doet de Volkswagen T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef je de menigte niet te volgen, maar kies je wat jij wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing. Met de T-Cross is ales mogelijk.


Infotainment

De T-Cross is leverbaar met een groot aantal innovatieve technologieën. De nieuwe SUV biedt onder meer een infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen en optioneel een Active Info Display. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Volkswagen te verbinden met je smartphone, zodat je bijvoorbeeld je favoriete muziek via het infotainmentsysteem kunt bedienen. Daarnaast is het draadloos opladen van je smartphone en het Beats-audiosysteem ook optioneel.


Verrassend veel ruimte

De T-Cross is iets groter dan de nieuwe Polo. De wielbasis is langer geworden, waardoor er nog meer interieurruimte ontstaat. Daarnaast is deze compacte SUV standaard uitgerust met een achterbank die in de lengte kan worden verschoven voor meer beenruimte of juist meer bagageruimte. De hoge zitpositie van de T-Cross zorgt voor een beter overzicht vanaf de cockpit.