De Amarok, de nieuwe pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens, beleeft op 7 juli aanstaande zijn digitale wereldpremière.

De nieuwe Amarok

In de livestream rondom het event is de nieuwe pick-up voor het eerst volledig en vrij van camouflage te zien. Naast een compleet ander design introduceert de nieuwe Amarok tal van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up-segment.

Een preview van de nieuwe pick-up

De nieuwe Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens support zijn nieuwe bestuurders op tal van fronten, op welke manier dan ook. Reden waarom Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe pick-up-generatie de pay-off ‘No matter what’ heeft meegegeven. Een teaservideo van de Amarok is hieronder te bekijken, als preview op zijn wereldpremière die op 7 juli aanstaande vanaf 10.00 uur via een livestream te volgen is. 

De wereldpremière van de Amarok 

Er komt eindelijk een einde aan het lange wachten! Binnenkort onthult Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe premium pick-up op YouTube in een digitaal evenement. Vier samen met Volkswagen dit unieke moment en kijk 7 juli om 10 uur live mee op YouTube. 

Op de hoogte blijven van Amarok nieuws?

Op de hoogte blijven van de nieuwe Volkswagen Amarok? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter en mis niets.