Onderhoudsprijzen

  • Pon Dealer Groep
HEADER-onderhoudstarieven.jpg

Onderhoud waar u op kunt vertrouwen! Bekijk hier onze onderhoudsprijzen.

Door te kiezen voor een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA kiest u voor kwaliteit. Kwaliteit die u ook terug wilt zien in het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om een nieuwe of iets oudere auto, onderhoud is zeer belangrijk en juist daarom kiest u voor betrouwbaarheid. Pon Dealer is dan ook hét adres voor al uw onderhoud!

Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor uw auto. Zij kennen uw auto door en door en weten als geen ander hoe mogelijke problemen moeten worden opgelost. Bij Pon Dealer werken wij met 100% originele Volkswagen en Audi onderdelen. Ook dat is zekerheid! Daarnaast zijn de prijzen voor deze 100% originele onderdelen niet duurder dan bij een universele garage.

Tarieven

Hieronder vind u per merk onze onderhoudsprijzen*.

Direct een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk! Klik dan op de button hieronder.

werkplaatsafspraak maken

Liever een vrijblijvende prijsopgave? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 


*Afhankelijk van de uitvoering kan het noodzakelijk zijn om bij bepaalde kilometerstanden of aantal jaren naast bovengenoemde werkzaamheden aanvullende werkzaamheden te verrichten. Bijvoorbeeld het smeren van het panorama schuifdak mechanisme.
Download de prijslijsten voor aanvullende informatie en eventuele uitsluitingen.

Formulier vrijblijvende prijsopgave onderhoud

Vooraf een inschatting van onderhoudskosten? Geen probleem! Wij maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor u op. Op deze manier weet u wat de verwachte kosten voor onderhoud zijn.

Mochten onze specialisten tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden tegen meerwerk aanlopen dan word u hiervan vooraf op de hoogte gebracht. Vanzelfsprekend wordt er niets zonder overleg vervangen waardoor u de kosten altijd zelf in de hand heeft.

Gegevens

Gegevens auto

Soort onderhoud

Soort onderhoud

Geef hieronder aan voor welk soort onderhoud u een prijsopgave wilt ontvangen