Audi onderhoudsprijzen.

  • Pon Dealer Groep
pitstop-pon-dealer-groep.png

Met vaste lage onderhoudsprijzen van Pon Dealer Audi weet u precies wat u kunt verwachten.

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Pon Dealer biedt u uiteraard origineel fabrieksonderhoud. Wij kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Prijzen Longlife onderhoudsservice 2017

ModelPrijs Longlife onderhoudsservice
A1 v.a. € 270,-
A3 v.a. € 280,-
A4 v.a. € 330,-
A6 v.a. € 350,-
Q5 v.a. € 340,-
Q7 v.a. € 440,-
TT v.a. € 320,-

Staat uw model er niet bij? Bekijk alle onderhoudsprijzen

Werkplaatsafspraak maken


Gratis APK

De APK van uw Audi is bij een onderhoudsbeurt helemaal gratis. Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher. Deze is 2 jaar geldig. De gratis APK is alleen voor úw Audi. 

Mobiliteitsgarantie

Door de auto te onderhouden bij de dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg.

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Bijvoorbeeld een Audi A1 voor slechts € 9,95 per dag. Over de actuele tarieven informeren onze Service-adviseurs u graag.

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi's de voorspong door techniek.

Audi Originele Onderdelen®

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.

Voorwaarden

  • De genoemde prijzen zijn adviesprijzen.
  • De genoemde prijzen zijn de prijzen van Basis onderhoud. Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderhoud-sub pakketten aan te vullen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. 
  • De eerstvolgende APK geldt alleen voor uw Audi.
  • De APK zelf is gratis. Eventuele reparaties en/of extra werk vallen daarbuiten.

Informeer bij Pon Dealer Audi in Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Hilversum of Naarden onder welk modeljaar uw Audi valt. Het modeljaar en datum deel 1A die u op uw kentekenbewijs kunt terug vinden zijn in veel gevallen namelijk niet gelijk. Wilt u een prijsopgave voor een ander modeljaar, neem dan contact op met onze Service-adviseurs of vul het offerteformulier in.