ASCA autoschade

  • Pon Dealer Groep
ASCA-schaderstel_obv_uw_budget.jpg

Welkom bij ASCA autoschade

Bij ASCA autoschade in Amersfoort en Nijkerk werkt een team van ervaren vakmensen met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficiënt, wat kostenbesparend werkt. Ook zijn we aangesloten bij bijna alle verzekeraars en handelen de schade compleet voor u af. U hoeft alleen maar de schade te melden bij uw verzekeraar en uw auto bij ons te brengen, wij doen de rest voor u.

Moderne technologie

Wij kunnen elk merk herstellen conform de fabrieksnormen. Onze expertise strekt zich ook uit over alle elektronica, zoals veiligheidssystemen, airbags en kreukelzones. Wij zorgen ervoor dat na het schadeherstel alle techniek weer 100% in orde is.

Exacte kleuren

ASCA heeft meerdere spuitcabines waarin uw auto in exact de juiste kleur gespoten wordt. Alle kleuren van elk merk zijn bij ons beschikbaar. Als een kleur onbekend is, kunnen onze vakmensen deze namaken met 100% nauwkeurigheid.

Schadeherstel bij ASCA betekent:

Originele onderdelen
Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Garantie
Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Veiligheid
Uw auto is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van uw auto. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Vervangend vervoer
Uw auto is voor schadeherstel bij het Schadeherstelbedrijf. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Gratis*. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Restwaarde
Wees gerust. Een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat uw Schadeherstelbedrijf uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw auto blijft gewaarborgd. Fijn idee.

Complete financiële afwikkeling
Uw Schadeherstelbedrijf neemt u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

Vakkundigheid
Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt een Erkend Schadeherstelbedrijf – als enige – over het benodigde speciale gereedschap. Het Erkend Schadeherstelbedrijf werkt volgens voorgeschreven methodes en specificaties.


* Afhankelijk van uw verzekering.