Plan jouw online verkoopafspraak

Persoonlijke (online) verkoopafspraak

Onze fysieke showrooms zijn vanaf 3 maart 2021 weer te bezoeken op afspraak, maar uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een persoonlijke online afspraak te maken met één van onze verkoopadviseurs.

Wilt u meer weten over een van onze merken of modellen of wilt u misschien een auto samen met één van onze verkoopadviseurs configureren? Dit alles is gewoon mogelijk! Ons verkoopteam staat ook in deze bijzondere tijden gewoon persoonlijk voor u klaar via digitale kanalen zoals Facetime of Whatsapp video bellen.

Een persoonlijke (verkoop)afspraak met één van onze verkoopadviseurs is ook geen enkel probleem. Via bijvoorbeeld Google Meet of Facetime staan wij u graag te woord.


Onze online klantenservice is iedere werkdag te bereiken van ‘s ochtends 08:00 uur tot ‘s avonds 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bellen en whatsappen via 085-0714900 en mailen via info@pondealer.nl

Natuurlijk zijn wij ook te bereiken via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/pondealergroep)


Maak een persoonlijke (online) afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

 


Liever een persoonlijk showroombezoek plannen?

Vanaf woensdag 3 maart 2021 zijn onze showrooms weer te bezoeken op afspraak. Wil je dus graag een persoonlijke afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs bij één van onze vestigingen dan kun je hiervoor een afspraak plannen via formulier op onze speciale webpagina. Ook kun je uiteraard een showroomafspraak maken door direct contact met ons op te nemen via bijvoorbeeld telefoon of Whatsapp (085-0714900).

Plan jouw showroomafspraak

Persoonlijke_verkoopafspraak.jpg


BANNER_DETAILPAGINA_OMRUILGARANTIE.jpg

Pon Occasion Omruilgarantie

Standaard 21 dagen omruilgarantie bij aankoop van een occasion bij Pon Occasion! Dat is de zekerheid van een Pon occasion!

Meer informatie

Werkplaatsen-Open-V2.jpg

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend

Plan snel en eenvoudig een werkplaatsafspraak in voor jouw auto via onze online werkplaatsplanner!

Maak direct een afspraak

Veel gestelde vragen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u wellicht vragen heeft omtrent de actuele situatie en ons bedrijf. Om die reden hebben wij een speciale FAQ pagina (veel gestelde vragen) in het leven geroepen, waarop wij antwoord geven op de meest gestelde vragen rondom hoe wij als Pon Dealer omgaan met de actuele situatie. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bekijk de veel gestelde vragen

Hoe kunt u ons bereiken?

Telefoon_Antraciet.png

Bel ons

085-0714900

Maandag t/m donderdag van 08:00 tot 18:00. Vrijdag van 08:00 tot 21:00. Zaterdag van 08:30 tot 17:00. Zondag gesloten.

Mail_Antraciet.png

E-mail ons

info@pondealer.nl

Op werkdagen binnen 24 uur antwoord.

Whatsapp_Antraciet.png

WhatsApp met ons

+31850714900

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 21:00 uur. Zaterdag van 09:00 t/m 17:00 uur. Zondag gesloten.

Chat_Antraciet.png

Chat met ons

24 uur per dag