Hero Verticaal SEAT V2

Vier 40 jaar SEAT bij Autobedrijf Schueler

Kom jij 9 september langs?

Feest bij Autobedrijf Schueler

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen en dat 40-jarig jubileum vieren we zaterdag 9 september van 10.00 - 16.00 bij Schueler Nijkerk. Kom gezellig langs en maak, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met onze SEAT modellen.

Vier jij met ons mee?  

Het 40-jarig jubileum viert SEAT met The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Naast oplopend pakketvoordeel tot wel € 1.750 en scherpe private lease tarieven, profiteer je ook nog eens van voorraadpremies tot € 1.000. Kom langs en geniet van heerlijke tapas terwijl je ondertussen kennis kan maken met onze SEAT modellen. 

Ontdek SEAT bij Autobedrijf Schueler 

Op zaterdag 9 september staan alle SEAT modellen voor je klaar. Van de compacte SEAT Ibiza tot de veelzijdige SEAT Ateca. Ontdek welke SEAT het beste bij jouw past. Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje en vier 40 jaar SEAT met ons. 

Ervaar het comfort van SEAT. Plan een proefrit! 

Plan een proefrit 

Ben jij geïnteresseerd in een van de modellen van SEAT? Kom langs en ervaar zelf het comfort, de technologie en het design van SEAT. Van de sportieve SEAT Arona tot de veelzijdige en ruime SEAT Tarraco, ze staan allemaal voor je klaar. Plan nu je proefrit! 

Plan je proefrit

Ik wil graag proefrijden in een

Kom gezellig langs!