Laat je inspireren tijdens de Audi Technicians Experience

30 maart bij Pon Dealer in Amersfoort

Een avond vol informatie en beleving

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience. Ontdek alles over de nieuwste Audi technologie, neem een kijkje in de toekomst van jouw vak en geniet ondertussen van een lekkere burger en een drankje. 

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied bij Pon Dealer

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Wat is de impact van elektrificatie op het werk van autotechnici en hoe zorg je er voor dat jij voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst?

Tijdens de Audi Technicians Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality op de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik 'onder de motorkap' van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je vandaag nog aan.

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om een vrijblijvend binnen te kijken bij Audi. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Zo ziet de avond eruit

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, een drankje drinken, een burger pakken en rondkijken in de werkplaats waar je de nieuwste Audi modellen in detail kunt bekijken. De masterclasses beginnen stipt om 18:30 uur dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Kom met een lege maag, want wij zorgen voor een burger.

18:00 uur - Inloop
Pak een drankje, eet een hamburger en wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

18:30 uur - De toekomst van jouw vak
Experts geven in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied.

18:50 uur - Audi e-tron Masterclass
Leer van de Audi experts alles over de nieuwste elektrische modellen.

19:15 uur - Ontdekkingstour
Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, geniet van een drankje en een hamburger, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

21:00 uur - Afsluiting

Audi Technicians Experience hero 2

Ben jij er bij?

Zien we jou 30 maart bij Pon Dealer in Amersfoort? Meld je dan nu aan. Dit wil je niet missen!  

Meld je gratis aan

Wil jij autotechnicus worden van Audi?

Heb je interesse in innovatie en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (elektrische) autotechniek? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig en vrijblijvend kennis maakt met de wereld van Audi.