Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Pon Dealer - Content 1

Centrum Garage is verhuisd!

Kom jij binnenkort langs?

Centrum Garage is verhuisd per 18 oktober! Lees op deze pagina alles omtrent de verhuizing en onze nieuwe locaties.
 

18 oktober 2021

Wij zijn verhuisd!

We zijn er allemaal behoorlijk druk mee geweest, maar afgelopen maandag is de verhuizing officieel ten einde gekomen met de intrek op onze nieuwe (tijdelijke) locaties in Nijkerk en Amersfoort.

Onze nieuwe locaties: 

SEAT Service in Amersfoort

De SEAT werkplaats is inmiddels samengevoegd met onze ŠKODA werkplaats en draait op volle toeren. Op deze locatie aan de Nijverheidsweg 44 in Amersfoort ben je van harte welkom voor al het onderhoud aan jouw SEAT.

SEAT verkoop in Nijkerk

Voor de verkoop van SEAT kunt u vanaf vandaag terecht bij onze vestiging in Nijkerk: Autobedrijf Schueler aan de Van Middachtenstraat 2. Daar wordt op dit moment de showroom compleet aangepast om ruimte te bieden aan diverse SEAT modellen. Zien wij je daar binnenkort?

Volkswagen Service in Amersfoort

Rij je een Volkswagen en heeft je auto onderhoud nodig dan ben je van harte welkom op onze Volkswagen vestiging aan de industrieweg 11 in Amersfoort. Dezelfde bekende en enthousiaste medewerkers staan daar voor je klaar! Vanzelfsprekend kun je hier ook terecht voor een bezoek aan onze Volkswagen showroom.

8 oktober 2021 

Het inpakken is begonnen!

De voorbereidingen waren al weken op de achtergrond aan de gang maar nu zijn we daadwerkelijk begonnen met het vullen van de verhuisdozen met bestemming Amersfoort en Nijkerk. Deze week zitten wij nog op de Everard Meysterweg maar vanaf maandag 18 oktober zitten wij toch echt op ons nieuwe (tijdelijke) adressen.

10 september 2021 

Over ruim 5 weken starten wij met de verhuizing naar onze nieuwe tijdelijke onderkomens in Nijkerk (Verkoop & Service) en Amersfoort (Service). Een grote verandering want na 63 jaar vertrekken wij vanaf onze vertrouwde vestiging aan de Everard Meysterweg.

Maar niet alles verandert...
Al onze medewerkers verhuizen namelijk gewoon met ons mee. Wij hopen van harte dat je ook met ons meegaat.

Wat verandert er?

Afdeling Verkoop
De afdeling Verkoop van Pon Dealer SEAT (Centrum Garage) verhuist tijdelijk naar onze vestiging in Nijkerk, Autobedrijf Schueler.

Service en onderhoud SEAT
Voor service en onderhoud aan jouw SEAT kun je vanaf 18 oktober terecht bij Pon Dealer ŠKODA in Amersfoort. Op deze locatie wordt een tijdelijke SEAT werkplaats ingericht.

Service en onderhoud Volkswagen
Heb je een Volkswagen die service of onderhoud nodig heeft? Dan kun je vanaf 18 oktober terecht op onze Volkswagen vestiging aan de Industrieweg 11 in Amersfoort.

Nieuw! De koopavond
Vanaf 18 oktober is de SEAT showroom bij Autobedrijf Schueler in Nijkerk op de vrijdag geopend tot 20:00 uur.

Werkplaatsreceptie langer open
In Amersfoort is de werkplaatsreceptie op de Nijverheidsweg-Noord 44 geopend vanaf 07:30 tot 18:00 uur. Tussen deze tijden kun je terecht om jouw auto te brengen of op te halen.

Wat blijft? Dezelfde service!

Onveranderd... Dezelfde service!

  • Wanneer jouw auto toe is aan onderhoud, dan kun je bij ons gebruik maken van de gratis haal- en brengservice.
  • Je auto wordt gratis gewassen bij een onderhoudsbeurt.
  • Vervangend vervoer nodig bij een servicebeurt? Naast gratis (elektrische) fietsen stap jij voor slechts € 6,95 per dag (100 km all-in) in één van onze 100% elektrische auto's.

Wat blijft? Dezelfde mensen!

Onveranderd... Dezelfde mensen!

  • Verlichting stuk? Een lampje vervangen wij gewoon gratis én zonder afspraak. Je kunt hiervoor ook op zaterdagen terecht in onze werkplaats (van 09:00 tot 13:00). Dit geldt ook voor andere kleine reparaties zoals het repareren van een lekke band.
  • Vloeistoffen onder gewenst niveau? In de meeste gevallen kunnen wij deze gratis voor je bijvullen.

13 augustus 2020

Wij gaan verhuizen per 18 oktober 2021

Na 63 jaar gaat Centrum Garage/Pon Dealer SEAT verhuizen. We verlaten met pijn in het hart de Everard Meysterweg, maar tegelijkertijd zijn we trots op de verdere groei van onze merken SEAT en Volkswagen. Dankzij onze klanten is Centrum Garage/Pon Dealer SEAT letterlijk uit zijn jasje gegroeid en met het oog op de toekomst is het noodzakelijk te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Onze medewerkers gaan mee en wij hopen van harte dat ook jij met ons meeverhuist.

We hopen over circa 2 jaar de bouw gerealiseerd te hebben van een nieuwe SEAT- en ŠKODA-vestiging aan de Industrieweg in Amersfoort op de historische grond waar het ooit begon. Hiermee geven we invulling aan onze wens om alle merken van Pon Dealer op één locatie bij elkaar te hebben: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Maar zover is het nog niet. Voordat we ons definitief kunnen vestigen in het nieuwe pand, gaan we eerst naar tijdelijke onderkomens in Nijkerk en Amersfoort.