Pon Dealer SKODA - Hero

Pon Dealer Hoogland is verhuisd!

Je bent van harte welkom op Nijverheidsweg-Noord 44-48 in Amersfoort

Per 1 februari 2021 is Pon Dealer Hoogland verhuisd naar Amersfoort. Lees er hier alles over.
 

1 februari 2021

Wij zijn verhuisd!

We zijn er allemaal behoorlijk druk mee geweest, maar afgelopen maandag is de verhuizing officieel ten einde gekomen met de intrek op onze nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg-Noord 44-48 in Amersfoort.

Onze nieuwe locatie

Onze showroom bevindt zich op de Nijverheidsweg-Noord 48. Alle ŠKODA-signing aan de buitenzijde is inmiddels aangebracht, dus we zijn niet te missen. Helaas is onze showroom nog even gesloten i.v.m. de huidige corona maatregelen, maar wij hopen u hier weer snel te mogen ontvangen. De ŠKODA-werkplaats op nummer 44 draait inmiddels al gewoon op volle toeren en een (online) werkplaatsafspraak maken op de nieuwe locatie is dan ook geen enkel probleem. Ook hier hebben we aan de buitenzijde duidelijk kenbaar gemaakt waar de entree is.

Bij de werkplaats hebben we een ruim aantal parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. Ook als u straks voor een showroombezoek komt, is het praktisch om daar te parkeren.

Op deze nieuwe locatie staan dezelfde bekende en enthousiaste medewerkers voor u klaar en vanzelfsprekend is onze service onveranderd.

Zien we je straks in Amersfoort?

27  januari 2021 

Het inpakken is begonnen!

De voorbereidingen waren al weken op de achtergrond aan de gang maar nu zijn we daadwerkelijk begonnen met het vullen van de verhuisdozen met bestemming Amersfoort. Deze week zitten wij nog in Hoogland maar vanaf maandag 1 februari zitten wij toch echt op ons nieuwe (tijdelijke) adres aan de Nijverheidsweg-Noord 44-48 in Amersfoort!

14  januari 2021 

Nog een paar weken en dan starten wij met de verhuizing naar ons nieuwe tijdelijke onderkomen in Amersfoort aan de Nijverheidsweg-Noord 44-48. Daar zult u dezelfde ŠKODA-medewerkers aantreffen die met evenveel passie graag voor u klaar staan. Helaas is vanwege de Corona-maatregelen onze showroom op dit moment gesloten. Maar online staan onze verkopers u graag te woord en ook onze werkplaatsen zijn gewoon geopend.

Wat verandert er in Amersfoort?

Koopavond
Onze koopavond gaat van de vrijdagavond naar de donderdagavond. We zijn dan geopend tot 21:00 uur (wanneer de showrooms weer open mogen i.v.m. Corona).

Auto ophalen ná 18:00 uur niet meer mogelijk
Deze service kunnen wij u in Hoogland bieden door de autosleutel neer te leggen bij het tankstation. Op de nieuwe locatie hebben wij deze mogelijkheid helaas niet meer.

Werkplaatsreceptie langer open
In Amersfoort kunt u uw auto bij de werkplaatsreceptie op de Nijverheidsweg-Noord 44 brengen/ophalen van 07:30 tot 18:00 uur. We hebben de openingstijd dus verlengd met een half uur.

Wat blijft? Dezelfde service!

Onveranderd... Dezelfde service!

  • Wanneer uw auto toe is aan onderhoud, bieden wij u de mogelijkheid dat wij de auto bij u ophalen en weer terugbrengen.
  • Bij een onderhoudsbeurt wassen wij gratis uw auto.
  • Vervangend vervoer nodig bij een service-beurt? Voor slechts € 6,95 per dag (100 km all-in) stapt u in onze 100% elektrische ŠKODA CITIGOe iV.

Wat blijft? Dezelfde mensen!

Onveranderd... Dezelfde mensen!

  • Is één van uw autolampen defect? Het nieuwe lampje zetten wij er graag gratis voor u in. Hiervoor kunt u ook op zaterdagen in onze werkplaats terecht (van 09:00 tot 13:00 uur) evenals voor andere kleine reparaties, zoals het vervangen van een lekke band of lege accu.
  • Twijfelt u of uw auto nog voldoende vloeistoffen heeft? Wij vullen ze graag gratis voor u bij.

18 november 2020

Wij gaan verhuizen per 1 februari 2021

We zullen met pijn in het hart Hoogland verlaten, maar tegelijkertijd voelen we ons trots op de verdere groei van het merk ŠKODA. Dankzij onze klanten is Pon Dealer ŠKODA meegegroeid en met het oog op de toekomst zijn wij op zoek naar een nieuwe huisvesting. Al onze medewerkers verhuizen mee en wij hopen van harte dat u óók met ons meeverhuist naar Amersfoort.

ŠKODA-showroom

De tijdelijke ŠKODA-showroom wordt gehuisvest in een eigen deel van de Volkswagen-showroom, aan de zijde van de Nijverheidsweg-Noord 48. U bent hier van harte welkom de nieuwe modellen van ŠKODA te bekijken, een proefrit te maken of bij te praten over het laatste nieuws.

ŠKODA-werkplaatsreceptie en –werkplaats

De werkplaatsreceptie en werkplaats worden tijdelijk ondergebracht in de hal náást de showroom aan de Nijverheidsweg Noord 44 (voormalige pand van de Bouwmaat). Hier zijn alle werkplaatsklanten welkom voor onderhoud en reparatie.