Referenties

Waarom kiezen voor Pon Dealer Fleetsales? Wie kan dat beter vertellen dan onze eigen klanten. Hieronder enkele van van onze gewaardeerde klanten.

Haskoning-logo-1.jpgRoyal HaskoningDHV

De aflevering van vijf exemplaren van de Volkswagen e-Golf vormde dinsdag 18 januari het feestelijke startschot voor een intensievere samenwerking tussen Pon Dealer en Royal HaskoningDHV

Lees meer

NTL-logo-1.pngNetwork Team Leusden NTL

Wendbaar zijn, snel schakelen. Als specialist op het gebied van installatie- en service-activiteiten in retailland kan Network Team Leusden (NTL) niet zonder die eigenschappen

Lees meer

Lomans-logo-1.pngLomans

Lomans heeft recent zeven Volkswagens e-Golf in ontvangst genomen van Pon Dealer. In totaal rijden er nu negen volledig elektrische Volkswagens bij de totaalinstallateur, die zich actief bezig houdt met duurzaam installatietechnisch advies.

Lees meer

Herder Autoschade

Maar liefst 30 nieuwe ŠKODA’s Citigo zijn door Pon Dealer Hoogland en Pon Dealer Lease overhandigd aan Wilfred Herder, directeur van Herder Autoschade. Een feestelijke gebeurtenis voor beide partijen! 30 identieke auto’s worden niet elke dag in ontvangst genomen of afgeleverd!

Lees meer