Reserveer de SKODA CITIGOᵉ iV bij Pon Dealer

De 100% elektrische SKODA CITIGOᵉ iV is vanaf nu te reserveren bij Pon Dealer!


Ontdek de SKODA CITIGOᵉ: de eerste 100% elektrische stadsauto van SKODA

SKODA_Citigoe_iV_8.jpg


Actieradius tot

265* km


De actieradius van de CITIGO ͤ iV is vastgesteld op 265* kilometer. Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat je op een volle accu 12 dagen van thuis naar je werk kunt rijden. Hiermee biedt de CITIGO ͤ iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé. Daarnaast zorgt de krachtige elektromotor voor pittige prestaties. Zo sprint de compacte en elektrische SKODA CITIGO in 12,5 seconden van 0-100 km per uur.


SKODA CITIGOe iV

Oplaadtijd

±5 uur


De CITIGO ͤ iV als volledig elektrische auto beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden na het maken van een rit. De volledige oplaadtijd van de CITIGO ͤ iV bedraagt ongeveer 5 uur. Snelladen tot 80% met het Combined Charging System (CSS) duurt máár 1 uur. Nederland beschikt inmiddels over een groot netwerk laadpalen, waardoor het opladen erg gemakkelijk is. Dit kan thuis (zelfs met 230V aansluitingen), onderweg of op kantoor zodat jij altijd opgeladen onderweg gaat.


SKODA CITIGOe iV


De nieuwe SKODA CITIGO ͤ iV is vanaf nu te reserveren!

 

Reserveer hem direct


Meer weten over de nieuwe elektrische SKODA CITIGOᵉ iV?

 

Bekijk de modelpagina Veelgestelde vragen

*De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.