Ruitschade? Bel ASCA!

  • Pon Dealer Groep
ruitschade__Pon_Dealer_Groeppng.png

De carrosserie van uw auto is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten.U kunt dit het beste laten doen door ASCA, uw schadeherstelbedrijf.

Fabrieksgaranties blijven van kracht

Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging door één van onze schadeherstelbedrijven dat uw auto voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Beschikt uw auto over: Lane Assist, Side Assist of Adaptive Cruise Control? Dan is het van essentieel belang dat de ruit door een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf vervangen wordt om deze systemen werkend te houden. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade.