SEAT Checks

Er zijn momenten dat je SEAT net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de SEAT Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw SEAT altijd in topconditie is.

SEAT Welkomstcheck

Heb je net een tweedehands SEAT aangeschaft dan kun je gebruik maken van de gratis SEAT Welkomstcheck. De officiële SEAT-dealer controleert jouw SEAT dan op 30 punten. Tevens ontvang je een compleet overzicht van de technische staat van jouw SEAT en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt met jouw nieuwe aankoop.

Plan nu je afspraak Bekijk de actie

SEAT_zomercheck_1.jpg

SEAT Vakantiecheck

Indien van toepassing

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze zomervakantie. Breng daarom je SEAT langs bij Pon Dealer voor de SEAT Vakantiecheck. Onze vakkundige specialisten controleren aan de hand van 30 punten of alles aan jouw SEAT in orde is. Tijdens deze check wordt ook de airco uitgebreid gecontroleerd. Een SEAT met een goedgekeurd vinkje achter alle controlepunten is vervolgens helemaal klaar voor de zomervakantie.

Plan je afspraak Bekijk de actie

SEAT Wintercheck bij Pon Dealer

SEAT Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je in de winter net zoveel fun op de weg hebben als in de zomer? Plan dan een SEAT Wintercheck bij Pon Dealer voor slechts € 19,95. Tijdens deze check controleren experts jouw SEAT op 26 cruciale punten. Ze vullen ook gelijk de vloeistoffen voor je bij. Alles goedgekeurd? Dan ben jij klaar voor een geweldige winter. Plan je nu de Wintercheck, dan ontvang je een gratis SEAT fleecedeken om je deze winter warm te houden!

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2019. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_-_Onderhoudsprijzen_per_1_juli_2019.pdf 56.22 KB Download