SEAT Checks

Er zijn momenten dat je SEAT net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de SEAT Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw SEAT altijd in topconditie is.

SEAT Occasioncheck

Heb jij jouw SEAT occasion gekocht van een particulier of een niet officiële SEAT dealer? Of wil jij jouw SEAT particulier verkopen? Dan is de SEAT Occasioncheck voor jou! Voor maar € 59 wordt jouw SEAT gecontroleerd op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw SEAT. Daarnaast worden, indien nodig, de vloeistoffen gratis bijgevuld én krijg je ook een originele 4-delige SEAT mattenset cadeau bij de SEAT Occasioncheck! Plan dus snel een afspraak!

Plan nu je afspraak Bekijk de actie

SEAT_Zomercheck_-_Hoofdbeeld.jpg

SEAT Zomercheck

Indien van toepassing

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze zomervakantie. Breng daarom je SEAT langs bij Pon Dealer voor de SEAT Zomercheck voor slechts € 20. Onze vakkundige specialisten controleren aan de hand van 30 punten of alles aan jouw SEAT in orde is. Tijdens deze check wordt ook de airco uitgebreid gecontroleerd. Een SEAT met een goedgekeurd vinkje achter alle controlepunten is vervolgens helemaal klaar voor de zomervakantie.

Plan direct je afspraak Bekijk de actie

SEAT_Wintercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

SEAT Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je in de winter net zoveel fun op de weg hebben als in de zomer? Plan dan een SEAT Wintercheck bij Pon Dealer voor slechts € 20. Tijdens deze check controleren experts jouw SEAT op 26 cruciale punten. Ze vullen ook gelijk de vloeistoffen voor je bij. Alles goedgekeurd? Dan ben jij klaar voor een geweldige winter.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_Onderhoud_2021.pdf 41.87 KB Download