SEAT Economy Service

SEAT Economy Service bij Pon Dealer is voordelig onderhoud voor SEAT modellen van 5 jaar oud en ouder!

Voordelig onderhoud voor jouw SEAT

Is jouw SEAT 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SEAT Economy Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SEAT.* Zo heb je de zekerheid van een officiele merkdealer maar dan voor een voordelige prijs. Naast 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw SEAT profiteer je met SEAT Economy Service ook van 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa en SEAT Originele Onderdelen.

Alle voordelen van SEAT Economy Service op een rij:

  • Altijd 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw SEAT van 5 jaar of ouder*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Gratis standaard pechulp in heel Europa**
  • Altijd gebruik van SEAT Originele Onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud en altijd gratis APK voor klanten van Pon Dealer
  • Gekwalificeerde SEAT monteurs
Plan nu een afspraak

SEAT_Economy_Service_bij_Pon_Dealer_-_BLOK.jpg


*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland.