Uw voordelen van SEAT onderhoud bij de merkdealer.

  • Pon Dealer Groep
Seat-banner-onderhoud.jpg

U wilt natuurlijk dat uw SEAT in topconditie blijft. Wij als merkdealer voor SEAT kennen uw auto als geen ander.

Bij Centrum Garage Amersfoort, Pon Dealer Barneveld, Pon Dealer Naarden en Autobedrijf Schueler in Nijkerk kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw SEAT. We werken met de modernste apparatuur en SEAT Originele onderdelen; met een perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage. Dit alles bij elkaar opgeteld levert u veel voordeel op in tijd en geld. 

Naast de hoogste kwaliteit bent u bij ons gegaradeerd van:

TRANSPARANT EN BETROUWBAAR
Bij SEAT vinden we het belangrijk om transparant en betrouwbaar onderhoud uit te voeren. Daarom hanteren wij lage adviesprijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties. We spreken vooraf met u af welke werkzaamheden we aan uw auto uitvoeren. Dus geen verrassingen achteraf.

SEAT PECHHULP
Elke SEAT die in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland. 

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
Om volledig aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie dient je SEAT volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

2 JAAR GARANTIE OP REPARATIES EN ONDERDELEN
U heeft maar liefst twee jaar garantie op SEAT Originele onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.

HOGE RESTWAARDE
Onderhoud bij Pon Dealer Groep staat garant voor een auto die rijdt als nieuw en dat betekent een langere levensduur én daarmee een hogere restwaarde.