SEAT onderhoud

Regelmatig onderhoud aan jouw SEAT zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Wij als SEAT merkdealer kennen jouw auto als geen ander en houden jouw auto in topconditie. Daarnaast ben je bij SEAT verzekerd van 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen.


Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

SEAT Plan hier je afpraak


GRATIS APK

I.c.m. met onderhoud is APK altijd gratis!

Wanneer je auto bij Pon Dealer in onderhoud is dan is de APK altijd gratis, ook al worden deze niet tegelijkertijd uitgevoerd. Ideaal toch?

Plan nu je afspraak

SEAT Economy Service

Is jouw SEAT 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SEAT Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SEAT.

Alles over Economy Service

Standaard 4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je vanaf 1 juni 2017 maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële SEAT-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer info

Onderhoudskosten

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SEAT onderhoudskosten.

Overzicht SEAT onderhoudsprijzen

SEAT onderhoud

Houd je SEAT in topconditie met onderhoud bij een officiële SEAT dealer.

Bekijk onze vestigingen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_Onderhoud_2021.pdf 41.87 KB Download