SEAT onderhoud

Regelmatig onderhoud aan jouw SEAT zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Wij als SEAT merkdealer kennen jouw auto als geen ander en houden jouw auto in topconditie. Daarnaast ben je bij SEAT verzekerd van 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen.


Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

SEAT Plan hier je afpraak


SEAT APK voor slechts € 19,50.

Heeft jouw SEAT een APK keuring nodig? Dan ben je bij Pon Dealer aan het juiste adres. Onze SEAT specialisten kennen jouw auto door en door en controleren deze op alle belangrijke APK-punten. Zo weet je zeker dat je altijd veilig onderweg bent. 

Een APK keuring voor jouw SEAT is bij Pon Dealer daarnaast ook heel voordelig. Je betaalt slechts € 19,50 all in. Dit is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan of roetmeting. Dus geen verrassingen achteraf. 

Plan nu je afspraak

Standaard 4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je vanaf 1 juni 2017 maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële SEAT-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer info

Onderhoudskosten

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SEAT onderhoudskosten.

Overzicht SEAT onderhoudsprijzen

SEAT onderhoud

Houd je SEAT in topconditie met onderhoud bij een officiële SEAT dealer.

Bekijk onze vestigingen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SEAT_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 55.63 KB Download