SEAT reparatie & onderdelen

Pon Dealer levert altijd originele onderdelen voor je SEAT. Daarnaast geven we altijd 4 jaar garantie op de onderdelen én de uitgevoerde werkzaamheden.

Vervanging van onderdelen en vloeistoffen

Natuurlijk wil je dat jouw SEAT lang mee gaat en dat willen wij ook! Daarom is het zo belangrijk om je auto regelmatig te laten controleren en om slijtgevoelige onderdelen en vloeistoffen zoals motorolie regelmatig te laten vervangen. Pon Dealer is uitgerust met de kennis, ervaring en apparatuur om je SEAT in optimale conditie te houden!

Het vervangen van onderdelen en vloeistoffen gebeurt voornamelijk tijdens onderhoudsbeurten van je auto, of na een bepaald aantal gereden kilometers. Door dit op tijd te doen ben je zeker dat je auto in goede staat blijft. Immers, als je dit niet doet loop je kans dat andere, duurdere onderdelen op den duur ook beschadigd raken. Laat je auto dus op tijd controleren!

  • Door preventief vervangen van kwetsbare onderdelen voorkom je ongemak en dure reparaties
  • Door regelmatige controles en onderhoud weet je precies wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn
  • Doordat je auto in topconditie blijft, zal het brandstofverbruik optimaal blijven en kan je altijd zonder zorgen de weg op!
Plan direct een afspraak

Onderhoud door Pon Dealer

Het is niet alleen belangrijk dat je onderdelen op tijd laat nakijken en vervangen, maar ook dat dit gebeurt door iemand die op de hoogte is van alle ins en outs van jouw SEAT. Op deze manier weet je zeker dat je de kwaliteit kan verwachten die je auto verdient. Gelukkig ben je hiervoor bij Pon Dealer op het juiste adres!

We hebben de vele voordelen van onderhoud bij Pon Dealer op een rijtje gezet:

  • Pon Dealer kent jouw SEAT als geen ander.
  • SEAT Originele Onderdelen: Dankzij de perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage houden deze onderdelen je auto in prima staat.
  • Onze servicemonteurs zijn getraind op onderhoud van je SEAT en maken gebruik van SEAT-diagnostische apparatuur, die garant staat voor kwaliteit en snelheid.
  • Dankzij de vaste prijzen kom je nooit voor een verrassing te staan. Bovendien krijg je altijd een prijsopgave vooraf.
Plan je afspraak

Reparatie nodig?

Iets kapot of aan vervanging toe? Pon Dealer levert altijd originele onderdelen.

Maak een afspraak

Plan hier je afspraak


Wil je meer weten?

Vragen over originele SEAT onderdelen? Onze service adviseurs kunnen je altijd antwoord geven.

Stel ons je vraag