SEAT Service App

Meldt je dashboard een storing of heb je pech onderweg? Download dan de SEAT Service App en ontdek snel en gemakkelijk wat er precies aan de hand is.

Functionaliteiten SEAT Service App

SEAT heeft een handige service app gemaakt die je snel inzicht geeft in wat je kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet je wat wijsheid is: doorrijden of Pon Dealer bellen. Heb je een aanrijding gehad? Hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. En wil je je schade laten herstellen door Pon Dealer? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak bij Pon Dealer.

Alle functies van de SEAT Servcie App

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in je dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met je auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat je dan moet doen en of je wel of niet verder kunt rijden.
  • Werkplaats afspraak: Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van Pon Dealer.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat je zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van je SEAT, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde SEAT-dealer op basis van de plaats waar je je op dat moment bevindt. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde SEAT-dealers.
  • Mobiliteitsservice: de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen: We hebben voor je de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: Heb je een aanrijding gehad? Hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in je voorruit? Vanaf deze pagina kan je direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij Pon Dealer.

Download hier de SEAT Service App voor i-Phone

Download hier de SEAT Service App voor Android