SEAT Leon - Hero 3

De SEAT Leon. Je rijdt hem al vanaf € 29.750

Nu € 4.025 voordeel

Rijden in een nieuwe SEAT Leon is nu wel heel aantrekkelijk

Ontdek de nieuwste evolutie van een icoon - de vierde generatie SEAT Leon. Met zijn gestroomlijnde design, sportieve wegligging en interactieve karakter biedt de Leon een unieke rijervaring. Stap in deze high-tech hatchback en ervaar zelf de verfrissende benadering van autorijden. Profiteer nu van een tijdelijk voordeel van € 4.025 en ervaar het rijplezier in de SEAT Leon.

Leverbaar vanaf € 29.750

Ervaar de perfecte synergie tussen stijl, prestaties en besparingen terwijl je achter het stuur van de SEAT Leon plaatsneemt. Wacht niet langer en profiteer direct van deze scherpe aanbieding.

Liever Private Leasen? 

Dat kan! De SEAT Leon heeft nu een extra scherp Private Lease tarief. Zo stap je al in een gloednieuwe Leon voor een onverwacht aantrekkelijk Private Lease tarief vanaf € 529* per maand. Onderhoud, autoverzekering en wegenbelasting: je hebt het allemaal geregeld. 

De Leon Sportstourer nu ook extra voordelig

Op zoek naar een sportieve stationwagen? Dan is de Leon Sportstourer iets voor jou. Deze stationwagen combineert stijl met ruimte, met een strak ontwerp, sportieve wegligging en maar liefst 1.600 liter bagageruimte. Nu met €4.025 extra voordeel. Je rijdt de Leon Sportstourer al vanaf € 30.950.

Bekijk hier alle uitvoeringen

Voor welke uitvoering van de sportieve SEAT Leon ga jij?

 

De SEAT Leon zelf ervaren? Plan nu een proefrit

Proefritformulier 

Vragen over deze actie? 

Neem contact op met een van onze medewerkers. Ze helpen je graag met het vinden van de perfecte SEAT Leon die past bij jouw wensen. 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

*De Private Lease actieprijs geldt voor de SEAT Leon en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Meer informatie m.b.t. BKR vind u hier. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
SEAT Leon private lease actie bij Pon Dealer
Voor meer informatie zie: https://www.seat.nl/private-lease/klantenservice
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie