Media-3

SEAT Safety Check € 30,-

Veilig de winter door met de SEAT Safety Check bij Pon Dealer

Voorbereid de winter tegemoet

Heb je al plannen gemaakt voor de wintermaanden? Voordat je de weg op gaat, zorg ervoor dat je SEAT winterklaar is met onze Safety Check. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw auto veilig en helemaal gereed is voor de reis. Plan nu de check voor slechts € 30.

Doe de SEAT Safety Check. Altijd € 30,-

Bij Pon Dealer begrijpen we dat jouw auto een belangrijk onderdeel is van jouw winterplannen. Daarom bieden we een uitgebreide Safety Check aan voor slechts € 30,- om ervoor te zorgen dat uw SEAT veilig en betrouwbaar is. Onze ervaren monteurs controleren jouw auto op verschillende cruciale punten, waaronder de banden, remmen, verlichting, vloeistoffen en airconditioning. Ze zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jouw auto klaar is voor de uitdagingen van het zomerseizoen.

Bandenwissel vanaf € 49,- 

Ga goed voorbereid de winter in en laat je banden wisselen. Met goede winterbanden verkort je in winterse omstandigheden de remweg. Dat is natuurlijk wel zo veilig. No grip, no glory. Wissel je banden al vanaf € 49,-.

Hoge kortingen op SEAT accessoires

Extra spullen mee of jouw SEAT beschermen tegen de winter? Profiteer dan nu tijdelijk van geweldige kortingen op SEAT accessoires. Ga goed voorbereid op pad en profiteer nu van korting op dakdragers, bagageboxen en nog veel meer. Handig als je met veel spullen op pad gaat. Met onze hoogwaardige accessoires ben je goed op de winter! Profiteer direct.

DISCLAIMER

Deze campagne loopt van 1 oktober t/m 29 feb2023.
*Kosten voor Airco Service incl. geurbehandeling voor modellen met een bouwjaar vanaf 2016 bedragen € 199.