SeAT Zomeractie hero

SEAT Safety Check € 30,-

Veilig de zomer door met de SEAT Zomercheck bij Pon Dealer

Voorbereid de zomer tegemoet

Het zomerseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de SEAT Zomercheck bij Pon Dealer! Nu de temperaturen stijgen en de vakantieperiode nadert, is het essentieel om uw SEAT optimaal voor te bereiden op de zomerse avonturen die voor de boeg liggen. Of je nu van plan bent om met het gezin naar het strand te gaan, een roadtrip te maken of gewoon van het zonnige weer wilt genieten, de SEAT Zomercheck zorgt ervoor dat jouw auto in topconditie verkeert.

SEAT Safety Check voor slechts € 30,-

Bij Pon Dealer begrijpen we dat jouw auto een belangrijk onderdeel is van jouw zomerplannen. Daarom bieden we een uitgebreide Zomercheck aan voor slechts € 30,- om ervoor te zorgen dat uw SEAT veilig en betrouwbaar is. Onze ervaren monteurs controleren jouw auto op verschillende cruciale punten, waaronder de banden, remmen, verlichting, vloeistoffen en airconditioning. Ze zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jouw auto klaar is voor de uitdagingen van het zomerseizoen.

Airco Service vanaf € 139*

Bij Pon Dealer is het nu mogelijk om de SEAT Airco service uit te laten voeren voor slechts € 139*. Met deze service zorg je ervoor dat je goed voorbereid de zomer ingaat. Onze ervaren monteurs controleren en reinigen het airconditioningsysteem van je SEAT, zodat het optimaal presteert tijdens de warme dagen. Zo kun je genieten van een aangename temperatuur in je auto, ongeacht de buitentemperatuur. Maak vandaag nog een afspraak!

Hoge kortingen op SEAT accessoires

Profiteer nu tijdelijk van geweldige kortingen op SEAT accessoires. Ga goed voorbereid op pad en profiteer nu van korting op dakdragers, fietsendragers en nog veel meer. Handig als je met veel spullen op pad gaat. Met onze hoogwaardige accessoires ben je goed voorbereid op elke reis. Creëer meer ruimte en gemak in je SEAT tegen scherpe prijzen. Wees er snel bij, want de kortingen zijn tijdelijk!

DISCLAIMER

Deze campagne loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2023.
*Kosten voor Airco Service incl. geurbehandeling voor modellen met een bouwjaar vanaf 2016 bedragen € 199.