SEAT Alhambra

De SEAT Alhambra

Noem hem je eigen ruimteschip. De SEAT Alhambra heeft drie rijen zitplaatsen die genoeg ruimte en comfort bieden voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

Bovendien staat veiligheid hoog in het vaandel bij de SEAT Alhambra: dankzij uiteenlopende technisch geavanceerde opties heb je altijd de controle. Tijdens het rijden, tijdens het parkeren, maar ook als je stilstaat. De prijs/kwaliteit verhouding van een auto van nog nooit zo in balans. De SEAT Alhambra: je kunt én wilt er niet omheen.

De SEAT Alhambra. Ultieme combinatie. 

De SEAT Alhambra is waar ruimte, comfort en veiligheid elkaar ontmoeten. Combineer dit met een goed design en je hebt de ultieme MPV. Want mooi en praktisch kan heel goed samengaan. Ideaal voor het moderne gezin: ritjes naar het strand, op zaterdagochtend naar de voetbaltraining en autovakanties waren nog nooit zo comfortabel.

Ruimtelijke innovaties

Bij SEAT geloven wij in innovatie. Daarom werken er maar liefst 1.000 mensen in ons Technical Centre, het zenuwcentrum waar bij onze wagens bedenken, ontwerpen en ontwikkelen rekening houdend met de behoeften van onze klanten. De SEAT Alhambra zit vol met de nieuwste innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger.

Geïntegreerde kinderzitting

Geen gedoe met kinderstoeltje, jouw SEAT Alhambra heeft deze namelijk standaard ingebouwd.

Wegklapbare trekhaak

Inclusief Auto Hold dat ervoor zorgt dat de auto niet per ongeluk weg rijdt bij stilstand of het uitzetten van de motor.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SEAT Alhambra is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SEAT Alhambra het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.