SEAT ARONA Content 3

Prijzen

Kopen vanaf

€ 24.990

Private lease vanaf

€ 399*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 24.990

Private lease vanaf

€ 399

Inruilpremie

€ 2.000

Klasse met karakter

Het redesign is van voor tot achter robuust en indrukwekkend. De dynamische dakspoiler en lichtmetalen velgen verraden de sportieve afkomst. Hierbij geeft het vooraanzicht een brutale boost.

SEAT ARONA Content 6

Infotainment

Extra veilig, extra genieten. Het SEAT infotainment screen ‘zweeft’ op het dashboard. Met het navi systeem heb je toegang tot eindeloos veel functionaliteiten. Routekaarten, realtime verkeersinformatie en online connection met jouw persoonlijke playlists en je favoriete internet radiostation.

Verleidelijk op vier wielen

Grenzen verkennen en grenzen verleggen, daar is de Arona voor bedoeld. Dynamisch, gedurfd en stoer design. En van voor tot achter vol slimme nieuwe features. Voor meer comfort. Meer veiligheid. Extra vrijheid. En nóg meer rijplezier. Laat technologie voor je werken, waar je rit ook naartoe gaat.

Meer dan alleen looks

De Arona heeft het allemaal. Een nieuw aantrekkelijk design, een innovatief interieur, een hoge zit voor extra comfort én de nieuwste veiligheidssystemen.

Meer zien, meer genieten

Ga zitten en geniet. Het nieuwe soft-touch dashboard met zwevend infotainment systeem geeft jouw interieur een unieke look. Op het overzichtelijke 8.25 inch touchscreen vind je alles wat je nodig hebt. Van je telefooncontacten tot muziek en apps.

Dit zijn de highlights van de Arona
 

Tekengebied 5

Welke Arona past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Arona
 

Tekengebied 1

Ervaar de SEAT Arona zelf

De SEAT Arona in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SEAT ARONA Content 12

Netjes binnen de lijntjes

Standaard voorzien van slimme veiligheidstechnologie zoals Lane Assist. Dreig je onbedoeld buiten de rijbaan te raken, dan krijg je een seintje en stuurt 'ie subtiel bij.

SEAT ARONA Content 5

Altijd een oogje in het zeil

Wij houden van verrassingen, maar niet in het verkeer. Steekt een voetganger plotseling over of trapt je voorligger op de rem? Front Assist waarschuwt en vermindert snelheid wanneer dat nodig is.

SEAT Arona Content 1

Connected in control

Met de SEAT CONNECT app verbind je jouw auto met je telefoon. Het resultaat? Complete controle over jouw Arona met een simpele handbeweging. Ook op afstand.

De voordelen van rijden met de SEAT Arona

  • Cruise control
  • Front assist
  • SEAT Connect
  • Lane assist

Bekijk de SEAT Arona bij Pon Dealer!

Laat je meenemen door zijn uitgesproken design, innovatieve interieur en de nieuwste technologie. Kom de SEAT Arona bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Arona rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Arona te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe SEAT. 

Wil jij de SEAT Arona ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de SEAT Arona en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.