SEAT Ateca

De vernieuwde SEAT Ateca

De vernieuwde SEAT Ateca heeft de sterke eigenschappen van de compacte SEAT SUV behouden, maar krijgt nu zowel uiterlijk als in het interieur een fris nieuw design. Bovendien is de vernieuwde SEAT Ateca volledig connected en biedt hij een verder verbeterd niveau aan veiligheid en comfort. De vernieuwde SEAT Ateca wordt gekenmerkt door een designevolutie. Het aangescherpte design en opgewaardeerde interieur geven het nieuwe model nog meer karakter. Dat wordt onderschreven door het zelfverzekerde front van de auto, dat is ontsprongen aan SEAT’s nieuwe designtaal. Andere uiterlijke highlights zijn de nieuwe, forsere bumpers, standaard Full LED-koplampen en LED-achterlichten, plus dynamische richtingaanwijzers.

De vernieuwde SEAT Ateca integreert standaard in-car connectiviteit (het draadloos ‘spiegelen’ van een smartphone naar het infotainmentscherm van de auto via ‘Full Link’, met toegang tot Android Auto en Apple CarPlay) met out-car connectiviteit via SEAT CONNECT. Hiermee hebben de inzittenden toegang tot een uitgebreid pakket aan online functies en diensten, zoals realtime verkeersinformatie en locaties en prijzen van bijvoorbeeld parkeergarages en tankstations. Daarnaast biedt stemherkenning gebruikers de mogelijkheid om het nieuwe optionele infotainmentsysteem met 9,2 inch scherm met natuurlijke stemcommando’s te bedienen.

Met Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist, Emergency Assist, File assistent, Dodehoeksensor met uitparkeerassistent en Uitstapwaarschuwing combineert de vernieuwde SEAT Ateca geavanceerde (optionele) rij-assistentiesystemen voor een optimale bescherming onder alle omstandigheden. Daarmee is hij nu één van de veiligste en meest comfortabele auto’s in deze klasse. Bovendien krijgt de Ateca tegen meerprijs nieuwe comfortfeatures, waaronder een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

De vernieuwde SEAT Ateca. Design evolutie.

Met een vernieuwd design en interieur krijgt de SEAT Ateca nog meer karakter dan voorheen. De SEAT SUV is zowel vernieuwd van binnen als van buiten. De nieuwe designtaal zorgt voor een zelfverzekerd en krachtig front. Standaard is de vernieuwde SEAT Ateca voorzien van o.a. Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. Klaar voor de toekomst.

Robuuste looks en robuust karakter

Een nieuwe stijl én een compleet nieuwe uitvoering. De SEAT Ateca is vanaf nu als XPERIENCE leverbaar. Een nieuwe uitvoering die de SEAT SUV een extra robuuste uitstraling geeft. Perfect te combineren met de optionele 4DRIVE vierwielaandrijving voor een ultiem offroad karakter.

Volledig connected

Altijd en overal verbonden met jouw SEAT Ateca. Onderweg geniet je van een nieuw 9.2 inch touchscreen, die je via Android Auto en Apple CarPlay kunt personaliseren. Voor en na iedere rit ben je verbonden via SEAT CONNECT - waarmee je informatie over je Ateca, maar ook real-time verkeersinformatie kunt inzien.

Next level veiligheid

De SEAT Ateca is niet alleen optisch vernieuwd. De vernieuwde SEAT SUV combineert veiligheid met comfort. Dankzij standaard rij-assistentiesystemen zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist en Emergency Assist is de Ateca één van de veiligste en meest comfortabele auto's in zijn klasse. Wil je nog meer? Dan kun je optioneel kiezen voor een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De vernieuwde SEAT Ateca is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de vernieuwde SEAT Ateca het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 2

SEAT Ateca

1.5 TSI Style Business Intense

 • Benzine
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km
€ 42.095

€ 39.175

BTW verrekenbaar

SEAT Ateca

1.5 TSI Style Business Intense

 • Benzine
 • 2020
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 38.295

€ 35.375

BTW verrekenbaar

Occasions 1

SEAT Ateca

1.4 EcoTSI Style Business Intense

 • Benzine
 • 05/2018
 • Handgeschakeld
 • 63.654 km
€ 25.950

€ 25.400

BTW verrekenbaar