Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SEAT Leon - Hero 1

SEAT Leon

Klaar voor de toekomst

Prijzen

Kopen vanaf

€ 29.750

Private lease vanaf

€ 529*

Inruilpremie

€ 1.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 29.750

Private lease vanaf

€ 529

Inruilpremie

€ 1.000

Born in the sun

De vierde generatie van ons icoon. Strak design, sportieve weglegging en een interactief karakter. Dat is Leon. Stap in de high-tech hatchback en ervaar wat net even anders rijden is. De Leon is gemaakt om vooruit te gaan. Ben jij er klaar voor? Saai was toen, de Leon is nu.

Tekengebied 6

Schitterend, door en door

Zowel van binnen als buiten springt de Leon eruit. Een compleet verfrist design met strakke lijnen en subtiele details. Van de doorlopende LED verlichting aan de achterzijde tot het futuristische interieur. Hopelijk hou je van aandacht.

Hier ben jij de baas

Met stijlvol beklede stoelen, kleurrijke sfeerverlichting en strakke lijnen is de Leon van binnen net zo adembenemend als van buiten. De muziek besturen of de navigatie instellen? Dat kan met je stem of direct via het 8” scherm. Wel zo makkelijk.

Van de bovenste plank

Stap in een nieuw tijdperk van geavanceerde lichttechnologie. Met LED-koplampen en de doorlopende LED verlichting aan de achterzijde, val je extra op in je SEAT Leon. Het ambient lighting system zorgt in de auto voor de juiste sfeer én geeft lichtsignalen als er gevaar op de weg dreigt. Revolutionair? Zeker weten.

Dit zijn de highlights van de Leon
 

Tekengebied 8

Welke Leon past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Leon
 

SEAT Leon - Content 9

Ervaar de SEAT Leon zelf

De SEAT Leon in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SEAT Leon - Content 4

Een sportief perspectief

Dat de Leon sportief is, daar is geen twijfel over mogelijk. De achterspoiler en de iconische SEAT Leon achterlichten onderstrepen dat nog eens extra. 

SEAT Leon - Content 5

Jij bent in control

Grijp het multifunctionele stuurwiel. Voel de grip. Ervaar de sensatie van leer. Die total control van alles binnen handbereik. 

SEAT Leon - Content 6

Altijd een oogje in het zeil

Wij houden van verrassingen, maar niet in het verkeer. Steekt een voetganger plotseling over of trapt je voorligger op de rem? Front Assist waarschuwt en vermindert snelheid wanneer dat nodig is. 

Bekijk de SEAT Leon bij Pon Dealer!

De Leon zit standaard bomvol handige snufjes en fijne features. Ze zorgen ervoor dat jij ultiem comfortabel én veilig van A naar B komt. In de Leon mis je niks. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Leon rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Leon te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe SEAT. 

Wil jij de SEAT Leon ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de SEAT Leon en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.