SEAT Mii electric

De nieuwe SEAT Mii electric

De SEAT Mii electric is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van SEAT, die uitermate geschikt is voor gebruik in de stad. In de dynamische en compacte elektrische SEAT Mii komen een geavanceerde aandrijflijn en alle mogelijkheden van SEAT Connect samen.

De SEAT Mii electric heeft een aandrijflijn die bestaat uit een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een eentraps transmissie. De elektromotor wordt gevoed door een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. De SEAT Mii electric is zeer rap. De acceleratie van 0-50 km/u, die vooral in de stad van belang is, duurt bijvoorbeeld slechts 3,9 seconden. De topsnelheid bedraagt 130 km/u. Met een volledig geladen accupakket is de SEAT Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260 kilometer volgens de WLTP-norm. Voor de accu zijn er diverse laadmogelijkheden. Bij een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Bij gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt is dat slechts 1 uur. Laden is ook mogelijk via een 230 V-aansluiting.

Dankzij de compacte afmetingen is de elektrische SEAT Mii uitermate wendbaar in de stad en laat hij zich eenvoudig parkeren. Met zijn topsnelheid van 130 km/u voelt hij zich ook thuis op de snelweg. De productie van de Mii met verbrandingsmotor stopt halverwege dit jaar en op dit moment is hij nog uit voorraad leverbaar. De Mii electric is onder meer herkenbaar aan het licht gewijzigde uiterlijk. De EV-aanduidingen en de optionele 16 inch lichtmetalen velgen springen daarbij ook in het oog. Blikvangers in het interieur zijn het gewijzigde dashboard, sfeerverlichting, sportieve en optioneel verwarmde stoelen en diverse lederen accenten. Lane Assist is tevens standaard.

De SEAT Mii electric is als eerste model van het merk standaard uitgevoerd met SEAT CONNECT. Dat betekent dat de bestuurder via een smartphone-app toegang heeft tot vele functies van de auto. Zo is het mogelijk om te zien waar de SEAT Mii electric zich bevindt, en wat de status van de auto is (zijn de deuren afgesloten, is de verlichting uit). Bovendien is de airconditioning via de app aan te sturen.

De nieuwe SEAT Mii electric: SEAT’s eerste én bereikbare elektrische auto

De SEAT Mii electric is een kleine stadsrakker en bijt het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEAT-modellen. SEAT breidt het aanbod van elektrische auto's en hybrides snel uit met onder meer hybrideversies van de Tarraco en Leon, én de volledig elektrisch aangedreven SEAT el-Born.

Actieradius tot

260* km

Elektromotor

83 pk


Features van de nieuwe SEAT Mii electric

Een krachtige elektromotor

De SEAT Mii electric wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met 83 pk (61 kW) en 210 Nm koppel. Hierdoor sprint de Mii electric in 3,9 seconden naar de 50 km/h. Perfect voor in de stad. Echter voelt de Mii electric zich ook thuis op de snelweg, met een topsnelheid van 130 km/h.

De accu van de SEAT Mii electric

De Mii electric heeft een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. Hiermee haalt de Mii electric tot wel 260 km op één volle lading, volgens de WLTP-norm. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.

Compact formaat voor elke situatie

Compact van buiten, groots en compleet van binnen. De SEAT Mii electric is perfect voor gebruik in de stad en de buitenwijken. Altijd gemakkelijk manouvreren en parkeren, en toch ruimte genoeg voor de boodschappen of een avondje uit met vrienden. De bob zijn was nog nooit zo verleidelijk.


Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SEAT Mii electric is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SEAT Mii electric het beste bij jou past.


* De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 7

SEAT Mii electric

Plus

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 25.895

BTW verrekenbaar

SEAT Mii electric

Plus

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 25.895

BTW verrekenbaar

SEAT Mii electric

Plus

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 25.580

BTW verrekenbaar