SEAT Tarraco

De nieuwe SEAT Tarraco

Maak kennis met de nieuwe SEAT Tarraco, de nieuwste en tevens grootste SUV van SEAT. De nieuwe SEAT Tarraco is een veelzijdige en krachtige SEAT SUV met zitruimte voor zeven personen, ongekende off-road prestaties en een mogelijke bagageruimte van maar liefst 1.920 liter.

De nieuwe SEAT Tarraco. Buitengewoon ruim en veelzijdig.

In de nieuwe en buitengewoon ruime SEAT Taracco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit perfect samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht en ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering van de nieuwe SEAT Tarraco heeft een derde zitrij, die net zoals de tweede zitrij eenvoudig is neer te klappen.

Assistentie van het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de SEAT Tarraco de modernste assistentiesystemen. De SEAT Tarraco is standaard uitgevoerd met Lane Assist, Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning, Emergency Call, Pre-crash Assist en Rollover Detection. Optioneel zijn Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist beschikbaar.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.