Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SEAT Tarraco - Content 9

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.980

Private lease vanaf

€ 739*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.980

Private lease vanaf

€ 739

The king of the road

Er zijn momenten in het leven waarop je meer ruimte nodig hebt. Ook in je auto. Maar dan wel graag zonder concessies. Dat snapt de Tarraco als geen ander. In deze machtige SUV voel jij je the king of the road. Met voldoende stijl. Met een flinke dosis sportiviteit. Met ruimte genoeg voor jou en je gezin. En niet te vergeten rijplezier.

SEAT Tarraco - Content 6

Jouw nieuwe look

Waar je ook rijdt, in je Tarraco trek jij de aandacht. Want een statement maken, dat doet 'ie zeker. Niet alleen door z'n grootte, maar ook door stoere extra's als 100% LED-verlichting, dynamische richtingaanwijzers en de slimme welkomstverlichting. De Tarraco staat al klaar om te gaan. Jij ook?

Meer ruimte. Extra genieten

Stap je voor het eerst in de Tarraco, dan is het ruime interieur bijna niet te missen. Want een 5-zits met 750 liter bagageruimte is niet niks. Wil je meer? Kan gewoon. Met de optionele derde zitrij neem je twee extra passagiers mee. Voeg daar een hoop handige extra's aan toe en jij wil echt niet meer uitstappen.

Klaar om te gaan?

Slimmer, beter, completer: de Tarraco zit standaard al vol met vernieuwende technologie en handige extra's. Zo houdt niets jou nog tegen. Ben je er klaar voor?

Dit zijn de highlights van de Tarraco
 

SEAT Tarraco - Content 7

Welke Tarraco past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Tarraco

SEAT Tarraco - Content 8

Ervaar de SEAT Tarraco zelf

De SEAT Tarraco in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SEAT Tarraco - Content 3

Groots genieten

Je navigatie, radio en media bedienen wordt wel heel makkelijk met het kleurrijke 9.2 inch touchscreen. 

SEAT Tarraco - Content 4

Verbonden met je telefoon

Luister naar je favoriete muziek of podcast, stuur je vrienden spraakberichten en navigeer naar elke bestemming. Het enige dat jij hoeft te doen is je telefoon verbinden met Apple CarPlay of Android Auto.

SEAT Tarraco - Content 5

Netjes binnen de lijntjes

Standaard voorzien van slimme veiligheidstechnologie zoals Lane Assist. Dreig je onbedoeld buiten de rijbaan te raken, dan krijg je een seintje en stuurt 'ie subtiel bij. 

Bekijk de SEAT Tarraco bij Pon Dealer!

Dynamisch, gedurfd en indrukwekkend. De Tarraco is het allemaal. Bekijk hem vanbinnen en vanbuiten bij Pon Dealer. 

Direct een Tarraco rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Tarraco te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de SEAT Tarraco ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de SEAT Tarraco en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.