SEAT Tarraco

De nieuwe SEAT Tarraco

Maak kennis met de nieuwe SEAT Tarraco, de nieuwste en tevens grootste SUV van SEAT. De nieuwe SEAT Tarraco is er met vijf of zeven volwaardige zitplaatsen. Met vijf zitplaatsen in gebruik heeft de bagageruimte een inhoud van 760 liter (1.920 liter met neergeklapte banken) en 700 liter in de zevenpersoons versie. In zevenzits-configuratie blijft er nog steeds 230 liter aan bagageruimte over (1.775 liter met neergeklapte banken voor de zevenpersoons versie). De SEAT Tarraco heeft een uitgesproken design met opvallende details als de prominente grille en vlakke LED-koplampen. Dit nieuwe design-DNA zal ook toekomstige modellen van SEAT sieren.

Op het 8 inch touchscreen van het infotainmentsysteem van de SEAT Tarraco worden de apps via Apple CarPlay of Android Auto weergegeven. Ook Amazon Alexa is beschikbaar. Hiermee kan de bestuurder via steminstructies bijvoorbeeld de agenda beheren, muziek afspelen, nieuws opvragen en navigeren. De SEAT Drive App biedt aanvullende functies. Zoals de mogelijkheid om de status van de auto op te vragen en eigen muziek af te spelen. De SEAT Virtual Cockpit met zijn hoge-resolutiescherm kent diverse weergavemogelijkheden, waaronder klassiek met ‘tellers’ of volledig gericht op navigatie. De SEAT Tarraco is de eerste SEAT waarbij het multimediasysteem ook met gebaren is te bedienen (met 8 inch Navigatie Plus). Bovendien is hij leverbaar met de Connectivity Box voor het draadloos opladen van smartphones. BeatsAudio zorgt voor een unieke muziekbeleving.

Ook op gebied van veiligheid is de SEAT Tarraco het nieuwe topmodel van SEAT. Elke Tarraco beschikt standaard over Front assist met fietserherkenning, Lane assist en Emergency call. De Tarraco Xcellence heeft daarbij standaard een Adaptive cruise control waarmee de auto automatisch afstand houdt tot voorliggers. Ook leverbaar zijn Emergency assist, Dodehoekherkenning, Exit assist, Verkeerstekenherkenning en de File- en lichtassistent.

De SEAT Tarraco is de eerste SEAT die leverbaar is met Rollover Assist en Pre-Crash Assist. Als er een ongeval dreigt, reageert Pre-Crash Assist binnen 0,2 seconde door het aantrekken van de gordels, het sluiten van ramen en dak, het activeren van de alarmverlichting, het afzetten van de motor en het ontgrendelen van de deuren. Als Emergency call is geactiveerd, stuurt de auto automatisch een oproep naar hulpdiensten. Voor extra gebruiksgemak zijn er handige systemen als Park assist, de elektrisch bediende achterklep met Virtual pedal en het Top view camerasysteem.

De nieuwe SEAT Tarraco. Thuis op elk terrein.

Maak kennis met de nieuwe SEAT Tarraco: de grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Vanbinnen en vanbuiten word je verrast door zijn compleetheid, met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen en achterlichten, een compleet digitaal instrumentenpaneel en heel veel slimme veiligheids-features. Dus welke uitvoering jij ook kiest, je geniet sowieso van heel veel ruimte, luxe én veiligheid.

Buitengewoon ruim en veelzijdig

In de buitengewoon ruime SEAT Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.

Media System Navi Plus

Een kleurentouchscreen van 8 inch, 8 luidsprekers en 3D-kaartweergave zijn slechts een paar pluspunten van dit luxe en stijlvolle infotainmentsysteem.

Standaard al slim

Standaard is elke uitvoering van de nieuwe SEAT Tarraco al uitgerust met onder andere Lane Assist en Front Assist. Het nieuwe Rollover Assist kan je er optioneel bij bestellen.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SEAT Tarraco is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SEAT Tarraco het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 3

SEAT Tarraco

1.5 TSI FR

 • Benzine
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km
€ 55.003

€ 52.995

BTW verrekenbaar

SEAT Tarraco

1.5 TSI FR 7p.

 • Benzine
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km
€ 56.280

€ 53.995

BTW verrekenbaar

SEAT Tarraco

1.5 TSI FR 7p.

 • Benzine
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km
€ 56.565

€ 54.500

BTW verrekenbaar

Occasions 1

SEAT Tarraco

1.5 TSI Xcellence 7p.

 • Benzine
 • 01/2019
 • Handgeschakeld
 • 89.656 km

€ 28.850

BTW verrekenbaar