Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
My SEAT App

My SEAT App

Alles wat je wilt weten over jouw SEAT

Verbind jouw SEAT met je smartphone

Speciaal voor SEAT's gebouwd tussen 2008 en 2020¹: My SEAT App. Dankzij de My SEAT App en de bijbehorende DataPlug kan je jouw SEAT nog slimmer maken en kun je deze verbinden met jouw smartphone. Zo kun je gebruik maken van allerlei slimme functies zoals brandstofverbruik statistieken en tankinhoud, zien waar je jouw SEAT hebt geparkeerd of eenvoudig de interactieve handleiding van je auto bekijken. Het is simpel en snel.

Functionaliteiten van de My SEAT App

Homescreen

Homescreen

Alle handige informatie gelijk zichtbaar, van je actieradius tot het gemiddeld verbruik.

Ritten

Ritten

Bekijk de statistieken van jouw gemaakte ritten, zoals info over afstand, tijd en kosten

Parkeerlocatie

Parkeerlocatie

Vind jouw SEAT gemakkelijk terug na een dagje shoppen, dankzij de parkeerlocatie.

Autostatus

Autostatus

Krijg slimme meldingen, mocht er zich een storing voordoen en krijg eenvoudig hulp.

Handleiding

Handleiding

Iets opzoeken in de interactieve handleiding is met deze app wel heel makkelijk.

Onderhoud

Onderhoud

Bekijk het onderhoud- schema van jouw SEAT en weet waar je aan toe bent.

Dealers

Dealers

Stel jouw voorkeursdealer in en maak eenvoudig een afspraak.

Aanbiedingen_

Aanbiedingen

Krijg mooie aanbiedingen van bijvoorbeeld accessoires of een service.

¹Voor welke SEAT is de My SEAT App geschikt?

De My SEAT App is de opvolger van de door MIND B.V. ontwikkelde Mijn SEAT App, die vanaf 2016 in veel modellen is geleverd. De My SEAT app is speciaal ontwikkeld voor SEAT-modellen gebouwd tussen 2008 en 2020. Zo kun je achteraf van jouw SEAT heel makkelijk en snel een connected car maken. Er zijn wel uitzonderingen voor bepaalde SEAT-modellen. Download hier een lijst om te controleren of de My SEAT App geschikt is voor jouw SEAT. Voor auto's gebouwd na de tweede helft van 2020 is SEAT CONNECT en de bijbehorende app de nieuwe standaard en is achteraf inbouwen van de My SEAT App niet nodig.

Zo gebruik je de My SEAT App

Volg de drie stappen, of bekijk de video er onder

Stap 1

Stap 1

Download de My SEAT App. Open vervolgens de app op je telefoon en doorloop de stappen, waaronder het aanmaken van een SEAT ID en het aangeven van je privacy voorkeuren. Als je al een SEAT ID hebt, kun je daarmee ook inloggen op My SEAT App.

Stap 2

Stap 2

Plug de My SEAT App DataPlug in de OBD2-poort van de auto. Deze bluetooth dongel is via je dealer te verkrijgen;, vraag naar de mogelijkheden en hulp bij installeren. De OBD2-poort vind je in de voetenruimte van de bestuurder. Let op: plaats de dongel met het contact uit.

Stapo 3

Stap 3

In de My SEAT App selecteer je dat je de DataPlug wilt gebruiken/ activeren. Doe dit met een draaiende motor (let op dat deze in neutraal of p-stand staat). Je activeert de DataPlug door de pincode in te voeren die op het doosje en op de dongel zelf vermeld staat.

Advies telefooninstellingen

Voor een goede werking en de beste ervaring met My SEAT App is het belangrijk dat de locatie-instelling van de app op "altijd" staat ingesteld, eventuele batterij-optimalisatie (Android) voor My SEAT App uit staat en ververs op de achtergrond (Apple iOS) aan staat (dit is standaard wel het geval). De gegevens in My SEAT App worden bijgewerkt met behulp van de bluetooth DataPlug en de dataverbinding van je telefoon. Om je ritten en autogegevens in de app up-to-date te houden dient je telefoon tijdens het rijden verbinding te hebben met de DataPlug en moet de app actief zijn op de achtergrond (Apple iOS). Ritten zonder telefoon of zonder actieve verbinding worden niet (achteraf) bijgewerkt.

Meer informatie over de My SEAT App?

Bekijk hiernaast de video of download de leaflet

V8shFLuoaYk-HD